iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Ik moet telkens opnieuw inloggen met IOS 7.0.4 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/149734-moet-telkens-opnieuw-inloggen-ios-7-0-4-a.html)

blooper1963 25-12-13 13:55

Ik moet telkens opnieuw inloggen met IOS 7.0.4
 
Zoals iedereen weet zit er in de iPhone (4S) een paswoord manager. Dus als ik sites bezoek waar ik moet inloggen met een gebruikersnaam en paswoord verschijnt dit automatisch en log ik onmiddelijk in. Ook kon ik aanvinken op de sites "onthou mijn gegevens". Dit lukt nog altijd op eender welke site maar mijn iPhone wil dit niet meer doen. Bvb: ik surf naar een forum. Mijn gegevens worden wel ingevuld door de iPhone en ik kan inloggen, maar durf ik ff swichen naar bvb mijn mail programma, dan moet ik steeds opnieuw inloggen,terwijl vroeger mijn instellingen onthouden werden. Ik spreek dan over IOS 6.1.3.Ook bij bezoek en inschrijvingen op nieuwe sites of forums,vraagt de iPhone niet meer om deze gegevens op te slaan,terwijl ik dit in de instellingen duidelijk heb aangegeven????
Graag positief nieuws,aub??
Groetjes en prettige feesten!!
blooper1963

wollie1979 26-12-13 01:02

Dit al gecheckt?
Instellingen -safari - wachtwoorden en invullen

blooper1963 26-12-13 11:42

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door wollie1979 (Bericht 942047)
Dit al gecheckt?
Instellingen -safari - wachtwoorden en invullen

Hoi wollie1979,
Dat staat allemaal correct aangevinkt bij de instellingen. Het is eigenlijk begonnen met de upgrade naar IOS 7.00. Zoals nu ook voor dit forum was mijn wachtwoord en gebruikersnaam niet opgeslaan in de iPhone dus ik moet telkens opnieuw inloggen en er voor zorgen dat ik mijn wachtwoord niet vergeet!! WANT: mijn iPhone vraagt niet meer of ik deze gegevens wil bewaren??? Verder de opgeslagen sites of forums worden wel ingevuld bij een bezoek maar worden niet onthouden. Ik moet dus als ik switch naar een andere app of programma telkens opnieuw inloggen, terwijl vroeger met IOS6... Ik gewoon naar de site of forum surfte en ik helemaal niets moest doen,WANT: de iPhone vulde alles in en onthoude ook dat ik op bepaalde site ingelogd wou blijven,dus ik kon onmiddelijk beginnen. Sinds IOS 7 is dit bij mij niet meer mogelijk. Zijn er nog mensen welke dit voorval herkennen met IOS7??
Bedankt voor jullie antwoorden en Prettige Feesten!
blooper1963,


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:57.