iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4s na IOS 7 update geen bereik + niet meer activeerbaar (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/149829-iphone-4s-na-ios-7-update-geen-bereik-niet-meer-activeerbaar.html)

popjenorox 27-12-13 20:49

Iphone 4s na IOS 7 update geen bereik + niet meer activeerbaar
 
Hallo,
Ik heb mijn Iphone 4s laatst geupdated naar IOS 7 ik heb hierbij wel wat softwaresupdates overgeslagen, ik weet niet of dit een probleem is.
Maar het probleem is dat hij geen bereik meer had en zich niet verbond naar het netwerk. Netwerk instellingen veranderd, instellingen gewijzigd, vliegtuigstand, aan -uit, dfu mode toegepast.
Toen ik contact op nam met Apple adviseerde die mij mijn iphone geheel te herstellen, na ik dit had gedaan kwam ik niet verder dan het begin scherm en krijg ik de melding na het land te hebben ingevoerd:
Uw iphone kan niet worden geactiveerd, omdat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is.
De medewerker bij Apple zei dat het na het herstellen van de Iphone hersteld moest worden, maar dat is niet het geval geweest. Hij kan nu helemaal niet meer aan of worden geïnstalleerd doordat hij het netwerk niet erkent.
Wie o wie kan mij helpen? Ik heb al veel geprobeerd maar nu kan ik niks meer met mijn Iphone terwijl voordat de update alles het nog perfect deed..

Mvg,
Noor

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 27 december 2013 om 22:46 ----------

Dankjewel vrienden voor jullie reacties.
Ik heb mijn Iphone weer hersteld door, fabrieksinstellingen te doen en hem daarna in Itunes op nieuw te herstellen. Hij doet het weer
Groetjes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:42.