contactpersonen van gsm naar Iphone

contactpersonen van gsm naar Iphone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand hoe ik de contactpersonen van mijn oude gsm een nokia met kpn abo overbreng naar de iPhone Ipod 16 gb? Het liefst wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2008, 12:22
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Berichten: 16
Standaard contactpersonen van gsm naar Iphone

Weet iemand hoe ik de contactpersonen van mijn oude gsm een nokia met kpnicon abo overbreng naar de iPhone Ipod 16 gb?
Het liefst wil ik de backup die ik heb van de gsm (met nokia suite gemaakt) van de contactpersonen overbrengen naar de Iphone?

Is dit mogelijk of kan dit nooit.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2008, 12:43
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door surfertje Bekijk bericht
Weet iemand hoe ik de contactpersonen van mijn oude gsm een nokia met kpnicon abo overbreng naar de iPhone Ipod 16 gb?
Het liefst wil ik de backup die ik heb van de gsm (met nokia suite gemaakt) van de contactpersonen overbrengen naar de Iphone?
Is dit mogelijk of kan dit nooit.
Die nummers uit je nokia staan die bvb in outlook ? Dan kan je gewoon syncen met itunes.
  #3  
Oud 23 June 2008, 12:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Berichten: 16
Standaard contactpersonen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Die nummers uit je nokia staan die bvb in outlook ? Dan kan je gewoon syncen met itunes.
Nee die staan als bestand .nbu op schijf gemaakt met nokia pc suite.
Misschien alles op de sim van de gsm zetten en die sim in de iPhone doen. Ik weet helemaal niet of dat mogelijk is.. Of de sim van de iphone in de gsm (is wel andere abo dus zal niet lukken..).
aangezien ik er niet zoveel vanaf weet, de iphone staat nu op ontgrendelen en dat weet ik er al niet af te halen.
  #4  
Oud 23 June 2008, 13:01
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

op sim zetten via je oude telefoon en dan met programmaatje simport op je iPhone importeren.
  #5  
Oud 23 June 2008, 13:52
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door surfertje Bekijk bericht
Nee die staan als bestand .nbu op schijf gemaakt met nokia pc suite.
Misschien alles op de sim van de gsm zetten en die sim in de iPhone doen. Ik weet helemaal niet of dat mogelijk is.. Of de sim van de iphone in de gsm (is wel andere abo dus zal niet lukken..).
aangezien ik er niet zoveel vanaf weet, de iphone staat nu op ontgrendelen en dat weet ik er al niet af te halen.
Kan je dan in het nokia programma niet exporteren als cvs en dan inlezen in outlook ? je moet toch een backup kunnen maken op deze manier ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: contactpersonen ipod naar iphone? AceyDeucey iTunes 4 28 September 2010 19:12
Hoe Live-Contactpersonen naar iPhone-Contactpersonen? TheJoker iPhone algemeen 3 22 April 2010 15:58
Doorschakelen van GSM werk naar iPhone dendirk Archief 3 15 August 2009 12:30
Windows Contactpersonen Kopieren naar mijn Iphone stephanlast iPhone algemeen 3 26 January 2008 17:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:01.