EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren

EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb via installer "services" geinstalleerd en bij de EDGE instellingen DISABLED ingevoerd. Toch nog blijft mijn iPhone verbinding maken via EDGE, hoe kan dit?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 27 October 2007, 20:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Berichten: 64
Standaard EDGE blijft aanstaan / Kan EDGE niet deactiveren

Ik heb via installer "services" geinstalleerd en bij de EDGE instellingen DISABLED ingevoerd. Toch nog blijft mijn iPhone verbinding maken via EDGE, hoe kan dit?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 October 2007, 15:47
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robbor Bekijk bericht
Ik heb via installer "services" geinstalleerd en bij de EDGE instellingen DISABLED ingevoerd. Toch nog blijft mijn iPhone verbinding maken via EDGE, hoe kan dit?
Dit probleem heb ik ook en schijnt vaker voor te komen:

https://forum.iculture.nl/probl...html#post10028

https://forum.iculture.nl/telec...html#post10315

Een echte oplossing kan ik nog niet vinden (behalve dan die van Pascalletje, maar dan doet je GPRS het helemaal niet meer, en kan je onderweg je mail niet meer lezen).

Het lijkt me handig om te invertariseren met welke provider/firmware we te maken hebben en of services.app geinstalleerd is (geweest). Wellicht dat services.app iets in de war schopt. (niet 1.1.1 compatible?)

Ikke:
Provider: Telfort (KPN roaming)
Firmware: 1.1.1
Services.app: ja

Is hier op andere forums wat over bekend (ik heb niks kunnen vinden)

Laatst gewijzigd door MP3-junky; 29 October 2007 om 15:52.
  #3  
Oud 29 October 2007, 18:24
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 444
Standaard

mensen als je schrik hebt dat je op eht einde van de maand met een ongelofelijke telefoon rekening gaat zitten laat dan de laatste letter van je instellingen weg bij de edge instellingen doe ik ook en wil ik mijn mails lezen zet ik gewoon de laatste letter er terug bij .
dat is mijn manier om geen al te hoge gsm rekening te hebben
  #4  
Oud 29 October 2007, 19:10
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Dat werkt bij ons dus niet. Hij blijft het altijd doen.
  #5  
Oud 29 October 2007, 20:35
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je blijft welliswaar je edge icoon zien maar edge staat wel degelijk uit als je hem in services uitzet.
  #6  
Oud 29 October 2007, 20:43
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Je blijft welliswaar je edge icoon zien maar edge staat wel degelijk uit als je hem in services uitzet.
Helaas niet, ik kan gewoon internetten en ook wheater.app update gewoon.
  #7  
Oud 29 October 2007, 20:45
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

mmmm raar dat heb ik namelijk niet. Kan niet op edge als ik services gebruik.
  #8  
Oud 29 October 2007, 20:50
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
mmmm raar dat heb ik namelijk niet. Kan niet op edge als ik services gebruik.
Heb jij firmware 1.0.2 of 1.1.1?
  #9  
Oud 30 October 2007, 04:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

Ik heb firmware 1.1.1 heb ook services erop staan. en hij blijft t bij mij ook altijd doen! ik heb service er pas net op staan en daarvoor bleef gprs het ook altijd doen...
  #10  
Oud 30 October 2007, 16:34
Niekie's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 152
Standaard

Wat raar, ikzelf heb de instellingen van edge weggehaald en ook bleef er een icoontje staan, maar internetten kon ik er niet meer mee!!
Misschien als je es via Wi-Fi verbinding maakt?? Anders zou ik het echt niet weten.
  #11  
Oud 30 October 2007, 18:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 24
Standaard

Ik heb mijn edge instellingen niet ingesteld en toch kan ik bijvoorbeeld naar youtube zonder Wi-Fi.

Ik zit op Telfort met een 1.1.1 iPhone, weet iemand hoe dit kan?

EDIT: Heb een aantal andere topicjes gelezen, blijkbaar krijgen al1 telfort klanten de GPRS niet echt uit.

Laatst gewijzigd door Juggernaut; 31 October 2007 om 00:11.
  #12  
Oud 31 October 2007, 00:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 12
Standaard EDGE afzetten in Services werkt niet?

Hallo allemaal,

Ik heb Services geinstalleerd, maar kan EDGE niet afzetten. Als ik uit de Services menu ga en ik kom er terug in staat ie altijd terug aan. Hij blijft ook klagen over 'geen EDGE netwerk'.
Is er ergens een setting die ik over het hoofd zie?

Tx!
  #13  
Oud 5 November 2007, 17:17
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard Edge/GPRS compleet plat gooien???

Hallo,

Ik zit met een groot probleem kan ik wel zeggen
Mijn iPhone downloadt mail van internet zonder dat ik gprs in gestelt heb.
hoe kan ik dit volledig plat gooien aangezien mijn rekening oploopt. inmiddels heb ik 22 euro te betalen..

services.app werkt niet.
ook heb ik geen gegevens in gevult voor mijn gprs instellingen

alvast bedankt!
groet,

Martijn
  #14  
Oud 5 November 2007, 17:24
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

huh das gek, welke provider zit je?
En als je een verkeerde anp invult. Daarnaast zou ik bij de mail-instellingen kiezen voor "manual" download en niet op "every ** minutes"
  #15  
Oud 5 November 2007, 17:38
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

tescione, ik denk dat het hielp om een neppe anp in te vullen
mijn provider is "hi"
heb ze al gebeld.. die vertellen mij een brief te sturen om mijn gprs 0 euro abbonement uit te schakelen.. maar als dit nu ook gewoon werkt vind ik dat ook prima
wil toch eerdaags een 10 eu abbonement op gprs

groeten!
  #16  
Oud 5 November 2007, 22:44
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

hmm dat waas toch niet de oplossing
zojuist is mijn rekening gestegen naar 23,78 eu :s
please help!!!
  #17  
Oud 5 November 2007, 22:59
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 142
Standaard

Ik heb hetzelfde. Ook bij Telfort (gelukkig een databundel, maarja in het buitenland wil ik liever geen gok nemen). Wat ik me later afvroeg: zouden de gegevens op je simkaart kunnen staan bij Telfort? Ik heb deze simkaart ooit in een andere telefoon gebruikt met Telfort Spot.

Wat mij trouwens ook opvalt is dat wanneer ik hem uitzet in services, het edgde icoon even uit gaat. Dus er gebeurd wel iets blijkbaar...
  #18  
Oud 5 November 2007, 23:10
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.453
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

//topics samengevoegd
  #19  
Oud 6 November 2007, 10:32
h4a h4a is offline
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 30
Standaard

T-Mobile heeft dit ook - als ik alles uitzet kan ik gewoon nog weather en youtube openen.
Ik merk ook dat hij al data verkeer gebruikt (ongemerkt) als hij aanstaat - dit terwijl ik nog
geen eens mailinstellingen heb ingevoerd.

Heb voor de zekerheid maar een web'n'walk abbo afgesloten voor 10 euro om torenhoge
rekeningen te voorkomen, maar dit kan toch niet de bedoeling/oplossing zijn ?!

Mijn Iphone is firmware 1.1.1 - US Iphone. Heb al geprobeerd via services en general > edge
maar ik kan hem niet uitzetten. Ben wel benieuwd of iemand een oplossing weet.
  #20  
Oud 6 November 2007, 10:41
tescione's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 178
Standaard

nou das allemaal wel heel gek. Als ik mijn ANP-instellingen verwijder dan kan haalt de telefoon helemaal niets binnen en krijg ik de melding "could not activate edge". Ik heb een t-mobile relaxed abbo.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Een programmatje waarmee je edge uit kan zetten stijnjasper Archief 1 22 May 2009 23:43
1.1.4 EDGE password en username kan niet worden ingevuld flipjo Archief 1 28 April 2008 13:40
EDGE probleem (Safari kan de pagina niet openen ....) durkadurrr iPhone algemeen 5 15 March 2008 16:28
1.1.3 kan niet meer Wi-Fi en Edge Sebastiaan Wi-Fi 33 28 February 2008 11:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:04.