iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Problemen met Apple ID. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/150879-problemen-apple-id.html)

Steijn98 21-01-14 17:05

Problemen met Apple ID.
 
Hallo,

Ik heb een half jaartje geleden mijn Apple ID aangemaakt. Ik heb diverse apps gedownload en er ook diverse aangekocht. Nu is mijn probleem: Ik wou laatst een app downloaden, moest dus mijn Apple ID-wachtwoord invullen, maar mijn wachtwoord klopte niet...:confused: Heb het meerdere malen herhaald, maar het bleef zeggen dat mijn Apple ID of wachtwoord incorrect was. Ik ben toen naar mijn iCloud gegaan en daar proberen uit te loggen maar toen verscheen de melding dat ik 'Zoek mijn iPhone' moest uitschakelen. Hiervoor moest ik mijn wachtwoord opnieuw invullen, die dus wederom incorrect was.:mad: Ik heb dus 'wachtwoord vergeten' geselecteerd en een e-mail laten verzenden, maar die komt niet eens binnen in mijn mailbox. Is mijn Apple ID gehackt, of doe ik iets verkeerd? Nu ben ik dus ingelogd met mijn Apple ID, ik kan geen apps meer downloaden of upgraden en kan dus ook niet meer uitloggen...:eek: Heeft nog iemand dit al eens voorgehad? Wat moet ik doen?

Alvast bedankt. :)

apotheosis 21-01-14 17:28

https://appleid.apple.com/cgi-bin/We...5M/0.0.69.17.5

http://www.apple.com/nl/support/appleid/password/

Via dit al eens geprobeerd om u wachtwoord terug te krijgen of stel mss een nieuwe in als dat gaat? Denk wel dit moet gaan. Ik hoop voor u dat je dan wel je beveiligingsantwoorden nog weet ;).

Bij uw paswoord die je wil ingeven; ben je er zeker van dat er geen hoofdletter is? Want die houd daar rekening mee.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:18.