iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone batterij gaat niet meer leeg (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/150904-iphone-batterij-gaat-niet-meer-leeg.html)

KHx 21-01-14 22:57

iPhone batterij gaat niet meer leeg
 
Hi,
Ik heb een iPhone 4 (bij besturingssysteem wat verzonnen aangezien ik die neit weet), deze was vroeger van mijn zus geweest dus al 3 jaar oud ofzo. Ik heb al een keer het scherm moeten vervangen nadat deze kapot was gevallen, maar na de reparatie deed ie een dag of 2 een beetje raar. Niet goed reageren etc. Maar oke ging vanzelf over, vond ik geen probleem aangezien ik toch een nieuwe telefoon wil. Maar nu werd ik 2 weken geleden gebeld, en nadat ik ophing viel het scherm uit. Ging dus ook niet meer aan. Aan de trilstand knop merkte ik wel dat ie het nog deed, kon ook nog bellen naar de telefoon (niet opnemen uiteraard). Uitzetten kan dus niet, want die startknop doet het ook niet meer.

Lang verhaal maar waar het dus op neerkomt is dat dat ding nog steeds aanstaat?! Normaal was ie binnen een paar uur leeg, maar nu staat ie al 2 weken aan. Mailtjes komen ook nog steeds binnen. En als ik em aansluit op iTunes staat er 90% nog steeds.
Hoe is dit mogelijk??? Weet iemand van jullie dat? Vind het maar raar.

arjan95 21-01-14 23:25

Ik denk dat het snoertje van het scherm los is. Omdat het scherm niets meer doet gaat de batterij ook veel langer mee dan normaal, want het scherm gebruikt veruit de meeste energie. Probeer er eens naar te kijken en kijk of je de powerknop ook kan maken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:50.