iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Facebook en data-roaming (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/151192-facebook-data-roaming.html)

vierdraadskast 29-01-14 20:26

Facebook en data-roaming
 
Onlangs was ik in het buitenland en heb ik data roaming doelbewust aan laten staan.

Ik heb uit de lijst van apps een keus gemaakt die gebruik mochten maken van data roaming. Facebook hoorde daar niet bij, maar zodra je het menu verliet en meteen of later terugkeerde, was Facebook weer geactiveerd.

Is dit een bug, een smerige streek of wellicht wat anders? Dit gebeurde alleen bij Facebook. Heeft iemand hetzelfde geconstateerd?

Bubbly 30-01-14 06:19

Ik heb zojuist in het 'Mobiel netwerk' paneel mobiele data voor Facebook uitgeschakeld terwijl roaming ingeschakeld stond, teruggegaan naar het hoofdmenu en weer naar 'Mobiel netwerk' en Facebook stond nog steeds uitgeschakeld… Mogelijk had een harde reset je geholpen.

vierdraadskast 30-01-14 12:47

@Bubbly: Mogelijk had een harde reset geholpen. Mogelijk had het verwijderen van de app en het opnieuw instaleren geholpen. Mogelijk is er leven op Mars. Allemaal dingen die we niet weten.

Maar even voor de volledigheid; was jij op het moment dat jij dit probeerde in het buitenland?

Bubbly 30-01-14 20:52

Sorry voor de tip :rolleyes:

Nee, maar dat zou geen effect moeten hebben op je telefooninstellingen. Je data-toegang instellingen hebben namelijk niks te maken met je locatie of netwerk.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:37.