4G geen edge meer?

4G geen edge meer? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Sinds gisteren heb ik bij Telenet een 4G schakelaar. Dit leek allemaal zeer leuk totdat ik nu merk dat als ik die uitschakel ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 January 2014, 07:57
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2013
Berichten: 232
Standaard 4G geen edge meer?

Hallo
Sinds gisteren heb ik bij Telenet een 4G schakelaar. Dit leek allemaal zeer leuk totdat ik nu merk dat als ik die uitschakel ik automatisch op 3G vlieg. Ik wil graag op edge kunnen voor batterij te besparen weet iemand hoe dit moet?
Mijn iPhone is gejailbreakt dus... Maar het liefst zou ik weten hoe ik het kan zonder jailbreak omdat ik van plan ben deze te verwijderen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 January 2014, 10:06
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Zonder jailbreak kan je enkel schakelen tussen 3G en 4G

Het enige dat je kan doen is het mobiele netwerk uitschakelen maar dan ben je natuurlijk niet bereikbaar met je internet apps
  #3  
Oud 31 January 2014, 14:04
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 651
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Zonder jailbreak kan je enkel schakelen tussen 3G en 4G
En mťt jailbreak? Bestaat er een tweak die toelaat om Edge te gebruiken?
  #4  
Oud 31 January 2014, 17:49
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2011
Berichten: 270
Standaard

Nope, die bestaat niet. Dat kan alleen met een jailbreak.
De iPhone 4S had in 2011 ook geen schakelaar naar 2G/Edge, Apple had later dmv een update de schakelaar teruggezet, hopelijk doen ze het de volgende update.

Als je batterij wilt besparen laat je iPhone 5s dan op 4G staan. 4G gebruikt minder batterij dan 3G op de iPhone 5s en 5C (dus niet de iPhone 5.)
  #5  
Oud 31 January 2014, 18:53
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ipeertje Bekijk bericht
Nope, die bestaat niet. Dat kan alleen met een jailbreak.
Ook mťt jailbreak is dat niet mogelijk, ten minste op dit moment niet. Aan een update voor Smart 3G + LTE wordt gewerkt. Het kan dat die update de mogelijkheid brengt om 3G uit te schakelen.
__________________
Disclaimer: Tips en advies op het internet volg je altijd op eigen risico
  #6  
Oud 31 January 2014, 19:20
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sergiano Bekijk bericht
Hallo
Sinds gisteren heb ik bij Telenet een 4G schakelaar. Dit leek allemaal zeer leuk totdat ik nu merk dat als ik die uitschakel ik automatisch op 3G vlieg. Ik wil graag op edge kunnen voor batterij te besparen weet iemand hoe dit moet?
Mijn iPhone is gejailbreakt dus... Maar het liefst zou ik weten hoe ik het kan zonder jailbreak omdat ik van plan ben deze te verwijderen
Ik denk dat je batterij langer meegaat op 3G dan op edge.....
  #7  
Oud 31 January 2014, 19:35
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Ik weet uit eigen ervaring wel zeker van niet.
  #8  
Oud 31 January 2014, 19:38
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Ik weet uit eigen ervaring wel zeker van niet.
En ik weet uit eigen ervaring dat sinds we 3G hebben aan de kust ipv edge dat de batterij 2x, (zeker hoor) langer meegaat, zodus ieder zijn eigen gelijk zekers?
  #9  
Oud 31 January 2014, 20:00
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Zolang de iPhone niet te veel moet zoeken naar het netwerk maakt het noet uit of het nu 2,3 of 4G is

De pagina's bij 3G en 4 G worden wel sneller geladen en daarom zijn de pagina's vlugger bekeken waardoor je de iPhone vlugger kan sluiten
  #10  
Oud 31 January 2014, 21:02
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 181
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
Zolang de iPhone niet te veel moet zoeken naar het netwerk maakt het noet uit of het nu 2,3 of 4G is

De pagina's bij 3G en 4 G worden wel sneller geladen en daarom zijn de pagina's vlugger bekeken waardoor je de iPhone vlugger kan sluiten
Daarover gaat het net
Mailtjes laden via 3G of edge scheelt wel wat! En dan spreken we nog niet over de krant lezen.
  #11  
Oud 31 January 2014, 22:46
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

3G verbruikt meer stroom dan 2G… Ook Apple geeft dit aan bij iphones met een 3G-schakelaar.

Naar verluidt is 4G net zoals 3G: slechte verbinding = RIP batterij. Dus als je geen 4G hebt in je gebied of geen toegang tot dat netwerk, brand die instelling van je telefoon af of zet 'm uit Verder kan ik absoluut niet oordelen over hoe het echt zit met 3G vs. 4G, aangezien ik geen cijfers kan vinden over minimaal en maximaal stroomverbruik tijdens actief en inactief gebruik.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Edge of 3G meer.. Voor en na update IO.S 5 Schultink iPhone algemeen 1 10 November 2011 15:51
BelgiŽ: Geen EDGE/DATA meer na update naar iOS4 Pruis Overige providers BelgiŽ 8 4 August 2010 20:29
BelgiŽ: Geen EDGE meer [BASE] StevenVW Overige providers BelgiŽ 2 19 February 2008 21:43
Na unlock geen Wi-Fi/edge meer Leduc Archief 2 10 February 2008 23:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:06.