iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 3gs vs iphone 4s (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/151408-iphone-3gs-vs-iphone-4s.html)

maxpower90 05-02-14 08:25

Iphone 3gs vs iphone 4s
 
Mijn zus heeft een paar dagen terug een (nieuwe) iphone 4s gekocht. Maar het is opvallend hoe snel de batterij leegtrekt.
Ikzelf heb al ongeveer vier jaar een iphone 3gs (16gb) en de batterij hiervan gaat langer mee dan die van de iphone 4s.
Zo hebben we gisteren uitgeprobeerd hoelang de iphone (4s) meegaat als hij de hele dag gewoon in standby staat en dan nog gaat de batterij snel leeg.

Op de iphone 4s staat ios 7.0.4 (is zo aangekocht) en heb ik alle applicaties en instellingen die de batterij kunnen leegtrekken afgezet. Zo staat mobiel internet af, is er geen dynamische achtergrond, het verversen van applicaties staat ook af en ook locatievoorzieningen staan af.

Iemand een ideetje waarom hij zo snel leegtrekt?
Is die ios 7 de oorzaak?

colliehome 05-02-14 08:39

Allereerst van harte welkom op het iCulture forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen,bv; iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS - Zoekresultaten , sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:32.