iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   help!! Heb een probleem met mijn aan/uit-knop! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/15173-help-probleem-mijn-knop.html)

acg 26-06-08 19:58

help!! Heb een probleem met mijn aan/uit-knop!
 
Ik heb een probleem met mijn aan/uit-knop van mijn iphone. Deze nacht heb ik mijn gsm uitgezet voordat ik ging slapen, maar hij sprong van zelf weer aan. Heel de nacht door kwam het logo van Apple en sprong vanzelf weer uit. Dit tot mijn batterij plat was. Heb hem volledig opgeladen, werkte toen weer perfect. Hij viel weer vanzelf uit en heb geprobeerd om die aan te zetten. Alweer kwam het logo van apple en sprong vanzelf weer aan. Weet iemand wat ik kan doen?? Ik krijg hem alleen aan als ik hem aansluit op de pc. Heb al een herstel via itunes geprobeerd maar helpt niet.

Michael 26-06-08 20:31

Als je ziphone hebt gebruikt dan een paar keer restoren. Want ziphone laat nogal war rommel achter ook na een restore. Daarna geen ziphone meer gebruiken

acg 26-06-08 20:49

Dat zal het niet zijn, want als ik hem herstel reageert de aan/uit-knop niet. Soms wel en dan krijg ik hem wel uit maar om hem aan te zette moet ik hem aansluiten op mijn pc.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:19.