iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Presentatie op Ipad, met slot er op? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/151869-presentatie-op-ipad-slot-op.html)

Bobvans 18-02-14 14:46

Presentatie op Ipad, met slot er op?
 
Goedemiddag,

Wij werken met ons bedrijf op beurzen ipads in standaards.
We hebben dit nu een keer gedaan, alleen liepen tegen het probleem op dat men zo uit het programma Slideshark kan, zonder de 'Home button' te gebruiken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Mijn vraag is: Is er een manier om bijvoorbeeld een wachtwoord of een blokkering aan te zetten wanneer dat programma draait? Zodat hij er veilig kan staan en mensen die er op kijken niet zomaar in een ander programma ofzo kunnen?

Ik hoor het graag!!

Groet,
Bob

Snufie 18-02-14 15:14

Zeker, hier tref je het volledig artikel aan:

Homeknop blokkeren op iPhone of iPad - iPhoneclub.nl

Bobvans 18-02-14 15:30

Nee ik heb de home button knop zelf al afgescherm dmv een plaatje.
Alleen kunnen sommigen op de home pagina komen, zonder de knop te gebruiken. En dat wil ik juist zien te voorkomen, zodat de presentatie blijft staan.

PsyFly 18-02-14 23:21

Ik vermoed dat ze hiervoor pinchen oftewel een knijpbeweging maken met 4 (of 5) vingers om zo de applicatie af te sluiten. Je kan dit onmogelijk maken door in je instellingen --> algemeen --> multitasking-gebaren uit te schakelen.

Bobvans 19-02-14 08:59

Heb het ondertussen gevonden. Via: Instellingen-> algemeen-> toegankelijkheid-> Begeleide toegang. Via deze instelling kun je instellen enkel in één app te blijven, wanneer je er uit wil moet je een wachtwoord invoeren.

In ieder geval bedankt voor het meedenken!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:44.