iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 reageert niet meer na metaalcontact met moederbord (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/152860-iphone-4-reageert-niet-meer-na-metaalcontact-moederbord.html)

swiertje 18-03-14 17:29

iPhone 4 reageert niet meer na metaalcontact met moederbord
 
Beste allemaal.

Ik heb zojuist een beeldscherm van een iPhone 4 vervangen, iets wat ik wel vaker doe. Vreemd genoeg gaf het beeldscherm na reparatie geen beeld, wel startte de iPhone op en gaf ook backlight.

Omdat ik dacht dat er een connector niet goed vast, heb ik geprobeerd het metalenplaatje los te schroeven waar alle connectortjes aan het moederbord zitten. Bij het lospeuteren viel een schroefje tussen de camera en middle frame in. Op het moment dat ik dat schroefje wilde pakken met een pincet raakte ik de camera connector en ging voor enkele seconden de LED-flits aan.

Het gevolg is dat de iPhone nu helemaal nergens meer op reageert, dus ook niet meer opstart. Iemand die weet wat nu de oplossing is?

Alvast bedankt!

faire4u 18-03-14 17:37

Heb ik ook wel eens gehad, alles weer in elkaar zetten en de iphone even via itunes herstellen. En dat met dat wit beeld , hetzelfde proces even aansluiten en hij geeft weer beeld.

Succes.

calibra 18-03-14 19:50

altijd eerst de batterij verwijderen voor je begint met los te schroeven.
probeer eens een hard reset of batterij vervangen of meet de zekeringen.

the matrix 18-03-14 20:42

Mijn gevoel zegt kortsluiting gemaakt einde oefening . Maar wie weet zijn de suggesties toch intetessant genoeg om te proberen.
Succes

swiertje 18-03-14 21:22

Dank voor de reacties. Waar het in het begin met geen mogelijkheid lukte om enige response uit de iPhone te halen, is het later toch gelukt. Heb de iPhone in DFU weten te krijgen en van daaruit een restore gedaan. Waarna ik uiteindelijk alles weer aan de praat heb gekregen.

the matrix 18-03-14 21:37

Geweldig dat het gelukt is


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:34.