iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Nieuwe batterij iPhone 5, wat te doen? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/153113-nieuwe-batterij-iphone-5-doen.html)

RicardoDimm 26-03-14 11:58

Nieuwe batterij iPhone 5, wat te doen?
 
Hallo,

De batterij van mijn iPhone 5 is aan vervanging toe. Nu laat ik dit doen door een reparatiebedrijf. Die komen mn telefoon thuis vervangen voor 45 Euro inclusief montage van een nieuwe batterij, koopje dus!

Nu is mijn vraag; zodra de nieuwe batterij er in zit, wat is dan het beste om te doen met de batterij? Aanzetten, batterij leegmaken (telefoon uit laten vallen) en dan helemaal opladen tot 100%? Of juist niet uit laten vallen?

Groetjes

Appleuser 26-03-14 12:25

Hmm ik weet niet of het waar is, maar het schijnt dat de "laten leeglopen en weer helemaal opladen" tactiek niet heel veel invloed meer hebben voor de levensduur van een batterij. Toch gebruik ik de eerste week met een nieuwe batterij deze tactiek want 'dat kan toch geen kwaad?;)'.

Voor macbookpro is mij het advies gegeven om de oplader er altijd in te hebben omdat er een levensduur van bv 3000 keer opladen op zit. M.a.w. als je hem opgeladen houd blijft de batterij het langer doen. Weet niet of hetzelfde geldt voor een iphone batterij en weet ook niet of dit invloed heeft op hoelang de batterij aanblijft zonder voedingsbron.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 26 maart 2014 om 12:27 ----------

Zie nu trouwens dat er achter het woord batterij een ? staat waar je op kan klikken, hier staan tips om de levenduur van je batterij zo hoog mogelijk te houden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:37.