iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone gebruikt automatisch aan/uit knop (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/153157-iphone-gebruikt-automatisch-knop.html)

Colburners 27-03-14 13:03

Iphone gebruikt automatisch aan/uit knop
 
Hallo,

Sinds een paar dagen heb ik een vreemd probleem. Opeens sluit mijn iphone zichzelf steeds vaker af. De aan/uit knop doet het nog prima, dat wil zeggen dat telkens als ik hem zelf indruk de iphone uit gaat of naar het lockscreen, maar daarnaast doet de iphone dit ook vaak uit zichzelf zonder dat ik op de knop druk. Wat moet ik nu doen? Is dit zelf te verhelpen of is naar de apple store gaan een goede oplossing? Mensen die bekend zijn met dit probleem?

Appleuser 27-03-14 15:35

Hmm, misschien zit er iets los in je iPhone... het zelf verhelpen zou eventueel kunnen door hem een keer tegen de muur te smijten, maar dit zou weer andere problemen kunnen veroorzaken:D.

Wanneer heb je je iphone gehaald? als je nog garantie hebt zou ik de winkel/provider waar je het gekocht hebt contacten of een afspraak maken met de Apple store inderdaad.

Als je geen garantie hebt kan je altijd even naar een reparatiebedrijf gaan die gratis onderzoek aanbied.. weet niet waar je woont maar op www.rpairfinder.nl kan je een reparatiebedrijf vinden die het dichts bij je zit(mits deze zijn aangesloten op deze site). Weet dat GSM reparatie en iPad reparatie | Alle telefoon modellen! gratis onderzoek aanbied(Helmond).

Colburners 27-03-14 17:37

Nou heb m 1,5 jaar geleden bij apple zelf gekocht en heb een jaar geleden een nieuwe gekregen van de apple store omdat de aan/uit knop kapot was... Krijg ik nog een nieuwe denk je?

Guest-20180925190238 27-03-14 17:51

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Colburners (Bericht 955054)
Krijg ik nog een nieuwe denk je?

Wast ik denk? Ik denk dat je dat het beste aan Apple vraagt. Die kunnen daar uitsluitsel over geven. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:36.