iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 5 scherm dimt / vergrendeld niet meer na notificatie.. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/153549-iphone-5-scherm-dimt-vergrendeld-niet-meer-na-notificatie.html)

jvandeko 09-04-14 19:19

iPhone 5 scherm dimt / vergrendeld niet meer na notificatie..
 
Ik zit met het volgende probleem dat elke keer wanneer ik een notificatie krijg, het lockscreen oplicht met de notificatie maar daarna niet meer uitgaat.

Of het nou om een facebook melding, instagram melding, sms of whatsapp bericht gaat, het probleem blijft zich voordoen. Pas geleden is wel het scherm vervangen maar het lijkt mij sterk dat dit een oorzaak kan zijn.

Ik heb de instellingen al een keer gereset, de hele software hersteld maar het probleem blijft maar. Het nadeel hiervan is dat de telefoon erg warm wordt en het batterij erg snel leeg loopt.

Het begon met 1x per dag maar ondertussen gebeurd het bij bijna elke melding die ik krijg. Ook als ik via de powerknop mijn scherm even oplicht om de tijd te zien, blijft het scherm aanstaan.

Zijn er meer mensen met dit probleem of weet iemand hier misschien een oplossing voor? Op internet heb ik hier ook niks over kunnen vinden.

(Alle hardware knoppen werken overigens wel goed en hier ondervind ik geen probleem mee)

faire4u 09-04-14 19:35

Ik denk dat er in je hardware iets stuk is en niet je software, misschien het onderdeel wat de tijd aanstuurt ( onderdeel dat bv. ervoor zorgt dat na 1 min of 5 minuten het scherm automatisch dimt ) waardoor het scherm nu aanblijft.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:47.