iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geheugen iPhone 4 loopt langzaam vol (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/154129-geheugen-iphone-4-loopt-langzaam-vol.html)

duhen 29-04-14 15:48

Geheugen iPhone 4 loopt langzaam vol
 
Ik heb een iPhone 4 met 8GB geheugen. Dat is al aan de krappe kant. Sinds een week loopt mijn geheugen langzaam vol. Als ik de iPhone helemaal uitzet en weer opstart heb ik ongeveer 2,2 GB vrij. Dat blijft een paar uur op die waarde staan maar na ongeveer een dag is alle vrije ruimte weg. Weer opnieuw opstarten is het enige wat dan helpt om het geheugen weer beschikbaar te krijgen. Ik heb de apps die ik de afgelopen week heb ge´nstalleerd inmiddels weer verwijderd, maar het probleem blijft bestaan.
Ik heb het gevoel dat dit met IOS 7.1.1 samenhangt en ik krijg niet helder waar het geheugen weglekt...Iemand vergelijkbare ervaringen?
Oplossingen?

MCNO 29-04-14 18:08

Foto's vreten ruimte.

Kijk daar eens of je wat kan wissen.

dvischjager 29-04-14 18:10

Ik neem niet aan dat het normaal is dat dat gebeurt. Volgens mij helpt het bij dit soort dingen om je iPhone naar de fabrieksinstellingen te zetten en dan GEEN back-up terug te zetten.

Als je hebt aan hebt staan komen je contacten etc. vanzelf wel terug via iCloud. Kijk hiervoor bij Instellingen > iCloud.

Hoop dat het werkt!

duhen 30-04-14 09:19

Probleem lijkt opgelost. Ik heb de iTunes Match uitgezet en nu blijft het beschikbare geheugen wel netjes op 2,2 GB stan (althans nu nog steeds). Kennelijk zat daar een foutje in, want ik heb de muziek niet op mijn telefoon staan, ik stream alles vanuit de cloud.
Ga straks eens kijken of het nu goed blijft gaan als ik iTunes Match weer aanzet...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:05.