iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone kwijt en GPS uit! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/154584-iphone-kwijt-gps.html)

Denise1211 14-05-14 21:41

Iphone kwijt en GPS uit!
 
Hallo,

Ik ben mijn iphone kwijt geraakt en heb geen flauw idee waar. Ik wil niet zeggen dat hij gelijk gestolen is, maar ben naar de stad geweest en toen ik thuis was, was ik hem kwijt.

Nu heb ik gister "GPS" uitgezet, omdat ik had gehoord dat dit veel internet kost en ik nog 10 dagen te gaan had en nu voel je hem aankomen.. Ik ben hem kwijt en kan hem niet meer vinden met me ipad of ipod. Icloud vind hem ook niet! Wat kan ik nog doen om erachter te komen waar hij is.

Tips & Antwoorden worden zeer gewaardeerd.

Alvast allemaal bedankt,

Denise:)

rubbererobbie 14-05-14 21:44

Naar de politie gaan en vermissing of als verloren opgegeven en hopen op eerlijke vinder ?

beetje hetzelfde dat je de huissleutels kwijt bent geraakt en je hier vraagt of iemand weet hoe ze weer terug te vinden .

Klinkt misschien lullig maar beter of een echte oplossing of tip zal er niet zijn, hopend op de eerlijkheid van de vinder , en dat hij bij de politie terecht komt .
suc6

ballegooier 14-05-14 23:50

Wat had je nou precies uitgezet, eigenlijk? Want een "GPS" knop is er niet.

En gps kost geen internet of geld.

Richu75 15-05-14 12:22

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier (Bericht 960005)
Wat had je nou precies uitgezet, eigenlijk? Want een "GPS" knop is er niet.

En gps kost geen internet of geld.

Jawel, die is er wel. Apple noemt het alleen 'location services' (in nl 'lokatie voorzieningen' iod). Daar kun je GPS uitzetten.

Je hebt wel gelijk dat dit geen data verbruikt.

mrboolean 15-05-14 12:57

Heb je al geprobeerd je eigen telefoon te bellen? Misschien dat de degene die hem heeft gevonden zo met je in contact kan komen. Of je hoort de telefoon hopelijk overgaan ergens in je tas :)

Ik heb trouwens even wat nazoekwerk gedaan en het schijnt dat je Location Services ("GPS") op afstand aan kan zetten. Voorwaarde is wel dat je Find My iPhone aan hebt gezet. Als je dan inlogt op iCloud.com en je iPhone in Lost Mode zet, wordt Location Services tijdelijk aangezet om je telefoon te tracken. Nogmaals, je moet wel Find My iPhone aan hebben staan en de telefoon moet natuurlijk online zijn. Als iemand de telefoon heeft uitgezet zal het tracken pas kunnen gebeuren als die weer online komt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:38.