iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Alternatief Markthisdate? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/154786-alternatief-markthisdate.html)

Pedorie 22-05-14 12:47

Alternatief Markthisdate?
 
Zoals jullie misschien weten gaat Markthisdate er vanaf 1 juni mee stoppen.

Afgelopen voetbalseizoenen maakte ik in het begin van het seizoen altijd een seizoensoverzicht en deelde dat dan met mijn teamgenoten waardoor zij, door zich te abonneren op mijn agenda, alle aankomende wedstrijden wisten.
Ik heb zitten spitten op internet maar nog niet gevonden wat ik zocht. Ik wil niet een kalender waar iedereen lid van moet worden (lees inschrijven) maar gewoon heel simpel, zoals bij Markthisdate, abonneren op mijn kalender welke ik up to date hou.

Voor de duidelijkheid, de agenda moet in de standaard kalender van de iphone (Apple Ical) te zien zijn.

Hebben jullie een idee, suggesties, ik hoor ze graag!

vincentjanv 22-05-14 13:38

Maak gewoon een Gmail-kalender, die je publiek deelt? Mensen kunnen de URL die je dan krijgt, perfect gebruiken op hun iOS-toestel, of in hun eigen calendar etc...

Pedorie 23-05-14 10:30

Vincent Jan,

Bedankt voor je reply.

Ik heb dit al een keer geprobeerd en toen kreeg ik het alleen voor elkaar door de agenda toe te voegen ipv te abonneren. Voor mij is dit geen probleem maar ja, niet iedereen is even handig met z'n telefoon, vandaar dat Markthisdate wel erg makkelijk was.

vincentjanv 23-05-14 10:54

Wel jan je 'voegt' de agenda toe, maar je kan zelf geen afspraken of dergelijke toevoegen (tenzij je beheerder bent, kan je allemaal vrij gemakkelijk instellingen via Google Calendar). Zo heb ik een 'abonnement' op een calendar van next-episode.net waarin ik de volgende afleveringen van mijn favoriete series te zien krijg in mijn agenda. Reuze handig!

Wil je gerust verder helpen als je hulp nodig hebt hoor.

Crossfire1 12-01-15 17:30

Ik heb nog een nieuwe site gevonden voor alle voetbalwedstrijden: Calendar For You - Calendarfy.com


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:07.