iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Zwart scherm na 2 seconden (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/155420-zwart-scherm-na-2-seconden.html)

KrazerT 11-06-14 21:20

Zwart scherm na 2 seconden
 
Sinds een paar dagen valt het scherm ineens op zwart. (IOS 7.1.1. iphone 5s 16gb)
Ik kan wel de sluiterknop indrukken en dan hoor ik het geluidje dat de telefoon op slot gaat.
Zodra ik er weer op druk springt het scherm weer aan en soms blijft ie aan en soms springt ie gelijk weer op een zwart scherm (dus geen reboot want alles doet het gewoon).
Ik heb al een reset gedaan met de homeknop.
Toen dat niet het juiste effect had heb ik via itunes alles gerest naar een nieuwe telefoon. daarna ging het voor een paar dagen weer goed en sinds vandaag is het ineens weer zo.

Wie weet wat er aan de hand kan zijn? Ik heb de telefoon niet laten vallen of dat ie nat is geworden... Hoop dat iemand me kan helpen.

arjan95 11-06-14 23:26

Ga ermee terug, zo'n "bug" is niet bekend bij ios 7.1.1.

KrazerT 02-08-14 15:21

Naar de winkel geweest, daar hebben ze het toestel gereset door mede van een DFU mode. Daarna zou het opgelost moeten zijn. Echter ben ik nog niet thuis en het gebeurd weer. Weer terug gegaan naar de winkel en daar is het toestel opgestuurd. Na 2 weken wachten was het toestel weer binnen. Wat blijkt... Ze hebben opnieuw de DFU mode gedaan (kosten 90 €). Gelijk in de winkel getest of het opgelost was. Maar helaas... hij deed het nog steeds. Nu opnieuw terug gestuurd en we wachten rustig weer af!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:40.