iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4S activeert niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/155532-iphone-4s-activeert-niet.html)

Quickzz 16-06-14 18:10

iPhone 4S activeert niet
 
Ik heb vandaag via een vriendin een iPhone 4S kunnen regelen aangezien mijn iPhone 5 gesneuveld is. Omdat ik dat Android na twee weken al zat ben was ik dus blij in ieder geval een iPhone 4S te bezitten.

Echter wanneer ik de simkaart erin druk, de landkeuze doe, verbindt met Wi-Fi wil de iPhone niet activeren.

"Uw iPhone kan niet worden geactiveerd, omdat de activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar is. Sluit uw iPhone aan op iTunes voor activering ... "

Echter geeft iTunes aan dat de iPhone beveiligd is met een pincode.

Onderstaande heb ik ook al geprobeerd, helpt niet.

Update of herstel van iOS-apparaat lukt niet

Iemand enig idee waar het aan kan liggen?

iSpy 16-06-14 18:23

Doe je er een simkaart in en klik je vervolgens op ontgrendel? Bovendien, als je dat zinnetje krijgt, zet de iPhone uit en aan en probeer het weer eens. Desnoods houd de power en homeknop tegelijkertijd in totdat hij uitschakelt en weer de Apple logo tevoorschijn komt.

Quickzz 16-06-14 18:35

Allemaal gedaan. Nou hoor ik alleen net na een belletje dat ze via de laptop zoek mijn iphone heeft uitgeschakeld, en en niet op de telefoon zelf (alvorens het terugzetten naar de fabrieksinstellingen) Als ik hem aan zet staat ook Bel eigenaar met haar nummer eronder. Daar zal het dan wel aan liggen neem ik aan?

Is dit dan de oplossing:

Haar simkaart weer in die 4S doen, opnieuw installeren, vervolgens bij instellingen Zoek mijn iPhone uitschakelen / verwijderen, daarna terug naar fabrieksinstellingen. En vervolgens mijn SIMkaart erin en weer opnieuw installeren?

Zo ja, ondervindt haar iPhone 5S geen hinder wanneer ik voor die stappen hierboven even de simkaart weer terugstop in haar oude iPhone, en daarna weer gewoon terug doe in haar 5S

Edit: Ik heb overigens gewoon zo'n houdertje voor de NANO simkaart aangezien ik die ook gewoon gebruik in mijn huidige leentoestel.

iSpy 17-06-14 10:18

Als je nu een harde reset zou doen en de iPhone herstellen, dan zou hij het ook met ieder ander simkaart moeten werken daar je zegt dat ze "zoek mijn iPhone" nu heeft verwijderd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:37.