iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4S snel leeg in standby (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/156085-iphone-4s-snel-leeg-standby.html)

jordy94 07-07-14 17:11

iPhone 4S snel leeg in standby
 
Hallo allemaal,

Mijn iPhone 4S gaat de laatste maanden snel leeg in stand-by. iPhone draait op de nieuwste versie, in dit geval iOS 7.1.2. Functies zoals locatievoorziening, 3G en meer batterijslijpers zijn uitgeschakeld. Wel maak ik gebruik van GPRS.

Helaas gaat mijn iPhone snel leeg terwijl ik hem amper gebruik. Bijvoorbeeld een tijdje terug was mijn gebruik 4 uur en standby 12 uur met nog 1% over. Thuis op Wi-Fi gaat mijn batterij met gemak 2 soms zelfs 3 volle dagen mee bij weinig gebruik. En zodra ik een dag opstap ga haal ik de avond niet..

Na wat onderzoek ben ik erachter gekomen dat de boosdoener het mobiele netwerk van T-Mobile is.. Gisteren heb ik dit getest door mijn mobiele netwerk uit te schakelen en weer in te schakelen als ik mijn iPhone nodig had. Indien ik hem niet nodig had schakelde ik het netwerk weer uit. Aan het eind van de dag had ik nog netjes 70% over..

Het is geen fijne optie om het netwerk totaal uit te schakelen. Ik heb een vermoeden dat dit probleem gekomen is sinds iOS 7. Ik heb iOS 7 sinds begin maart op mijn toestel staan. Dus het probleem speelt al een lange tijd..

Kan iemand mij toelichten hoe ik dit probleem kan oplossen? Bedankt alvast voor de moeite!

Met vriendelijke groet,
Jordy

Techfreak 07-07-14 23:08

Ik kan je aanraden de zoekfunctie van dit forum te gebruiken. Ontelbaar aantal topics hierover.

jordy94 07-07-14 23:21

Ja, maar niet over een mogelijk probleem door het mobiele netwerk van T-Mobile.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:17.