iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Vertraagde berichten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/156512-vertraagde-berichten.html)

Teetsj 28-07-14 15:55

Vertraagde berichten
 
Hey allemaal!

Een tijdje terug viel het me op dat mijn berichten via whatsapp vertraagd binnenkomen, variërend van 5 minuten tot 3 uur. Dit is alleen als mijn iphone (5s) op standby staat. Uiteraard allerlei tips al uitgeprobeerd: Wi-Fi instellingen resetten, controleren of push berichten aanstaan (dat staan ze, overigens had ik toen ik mijn iphone net had er nog geen last van), whatsapp opnieuw installeren, harde reset van mijn iphone (via icloud en via de computer), dns poorten veranderd (dit geven ze aan bij de whatsapp site) en zels overgegaan van provider (wat ook niets uitmaakte, want ik heb het probleem ook via 3G kwam ik achter). Doordat mijn iphone eerst wel normaal op tijd meldingen gaf en een harde reset niet werkte, heb ik uiteindelijk whatsapp gecontact, maar zij komen alleen met letterlijke kopieën van de FAQs zonder de mail ook maar te lezen. Daarom vraag ik me af of iemand hier een idee heeft of hier ook problemen mee heeft?

Super bedankt alvast!

sebastiaanvink 26-08-14 21:54

Hier precies hetzelfde probleem.

Heb jij al een oplossing gevonden?

Teetsj 27-08-14 10:05

Per toeval kwam ik er 2 weken terug achter dat als ik mijn simkaart eruit haal, de berichten eigenlijk altijd direct aankomen. Mijn provider is Telfort, dus die had ik gemaild en die hebben direct een nieuwe simkaart opgestuurd. Helaas had ik ook daarmee problemen, dus ik vrees dat het aan de provider ligt. Nu haal ik gewoon als ik thuis op de Wi-Fi zit de sim eruit.
AppleCare (die heb ik ondertussen ook nog gebeld) zei trouwens dat het ook aan je whatsapp account kan liggen, dus dat je ook die kan verwijderen.

Hopelijk werkt dit voor jou ook :)

sebastiaanvink 27-08-14 16:43

Thanks voor je bericht. Ik heb inderdaad ook Telfort


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:49.