iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Zien mensen in Fotostream/Fotodeling de foto's die ik bewaar nadat ik het uitzet? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/156634-zien-mensen-fotostream-fotodeling-de-foto-s-bewaar-nadat-uitzet.html)

Gabbiela 01-08-14 18:56

Zien mensen in Fotostream/Fotodeling de foto's die ik bewaar nadat ik het uitzet?
 
Ik heb eergisteren jammer genoeg al mijn foto's verwijderd door een stom foutje, en ik had niks van back up aanstaan (opnieuw een beetje stom) dus nu ben ik al mijn foto's kwijt. Ik had 1200 foto's, en daarom boden vrienden en wat familie van mij willen mij helpen zoveel mogelijk foto's van mijn geliefde huisdiertjes terug te krijgen, en daarom bood mijn broer aan om samen met mij een Fotostream (of Fotodeling, niet meer zeker of er een verschil is) te maken waar hij alle foto's van mijn dieren die hij opgeslagen heeft in zet, zodat ik in kan kijken of hij enkele foto's heeft die ik nog niet terug heb.
Ik heb fotostream nog nooit eerder gebruikt, maar voor zover ik weet betekend dit: Ik zie zijn foto's, en hij ziet de mijne? Maar goed..

Echter, ben ik ten eerste een heel verlegen en privé persoon en vind ik het maar niks als andere mensen in mijn spullen zitten te kijken of rommelen, en ten tweede ben ik nogal een grote fan van verschillende series en acteurs, sommige misschien een beetje beschamend om gezien te worden door familie, ( :o ) dus ben ik van plan om ook heel veel foto's die ik vroeger had terug te zoeken en op te slaan.. Maar nu vraag ik mij af, stel je voor:

Nu staan er alleen foto's van mijn dieren op mijn iPhone. Als ik mij nu aan meld bij de fotostream van mijn broer, kan ik dan 1: de foto's dat hij heeft opslaan zodat ze ook in mijn Filmrol staan en niet enkel op de fotostream? En, 2: als ik nadat ik de gezegde foto's heb opgeslagen (als het mogelijk is) mijn fotostream weer uitzet, en vervolgens een foto'tje opsla van een acteur uit een televisie serie dat ik kijk, kan hij dan alsnog deze foto zien, of niet meer aangezien ik het heb uitgezet? Of moet ik mij dan helemaal afmelden van deze Fotostream/deling?

Ik weet dat ik het een beetje enorm moeilijk wil, maar privacy is nogal heel belangrijk voor mij.. :o Ik hoop dat ik alles goed heb uitgelegd en alvast bedankt!

RoanNeervoort 02-08-14 23:26

Oplossing....laat hem de foto's op een usb stick zetten zodat jij alles rustig door kunt kijken. Zelf heb ik geen ervaring met foto's delen (beetje zelfde reden als jou, maar dan niet met mannen ;)). Er zullen genoeg mensen hier op het forum zijn die je precies uit kunnen leggen wat fotostream doet


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:01.