iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 5s vingerscanner? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/157056-iphone-5s-vingerscanner.html)

mzdavid 19-08-14 22:20

iPhone 5s vingerscanner?
 
Ik krijg mijn iphone 5s fingerprint maar niet ingesteld. 1 keer op 10 keren lukt het dat ik door het volledig proces geraak. Vervolgens als ik wil scannen moet ik 2/3 keer scannen om hem te unlocken. Dagelijks moet ik dit opnieuw opstellen.. Precies dat mijn vingers constant vervormen :D.

Ik heb al alle tuturials gevolgd op het internet om hem zo goed mogelijk in te stellen maar niets helpt.. Ook verschillende vingers gebruikt maar dit is net hetzelfde.

Ik heb het al eens laten testen door iemand anders en dit lukt al iets beter maar altijd bij de laatste scan voor de kern van je vinger faalt hij vaak. Hij stuurt ook altijd meldingen bij het instellen dat ik mijn vinger moet stilhouden. Terwijl dit wel degelijk zo is..

Heeft iemand dit hier ook al eens voorgehad? Ik ben al eens bij apple geweest maar zij beweren dat er niets mis is met het toestel..

Ik weet het niet meer :mad:

Roewl 21-08-14 13:48

Zweethandjes? Vaak veroorzaakt dit een laagje op je vingerscanner en dan werkt hij niet. Ik heb hier zelf ook wel eens last van, gebruik dan ook gewoon de nummercode.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:35.