iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Blokkeren IPhone via Imei zonder provider (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/157143-blokkeren-iphone-via-imei-zonder-provider.html)

moon66 22-08-14 23:06

Blokkeren IPhone via Imei zonder provider
 
Gisteren is mijn telefoon gestolen in het ziekenhuis. Na een half uurtje hadden we dit pas ontdekt, op Find my iPhone alles ingesteld, tekst ingevoerd, sim geblokkeerd, en vandaag aangifte gedaan.
Nu zagen we vandaag waar de telefoon zich bevond, blij richting de politie echter geen medewerking. Ik kom niet veel verder met het zelf blokkeren van de telefoon en het imei nummer. Het nummer is inmiddels wel geregistreerd op de databank als gestolen, maar kan ik of iemand ergens anders nog bij de telefoon komen met het Imei nummer? Zoek me suf? Of zijn dit alle opties.

Had de 5s 64 GB
Alvast bedankt.

Werner1963 23-08-14 12:58

Was de SIM al geblokkeerd voordat je zag waar je toestel gelokaliseerd was?

De SIM zal nu wel verwijderd zijn en er is ook geen toegang meer als het toestel niet een gekend Wi-Fi netwerk nadert.
Ik de meeste gevallen is het beter het toestel nog niet te wissen op afstand maar zorg wel dat er een toegangscode ingesteld staat.

moon66 23-08-14 16:30

Imei blokkeren zonder provider van gestolen iPhone
 
Hai Werner,

Ja helaas had mijn moeder de simkaart al geblokkeerd. Het imei nr had ik thuis op de doos, dus ik zag later het slotje pas, anders had de provider het meteen kunnen doen zeker. Ik het het toestel zonder abb. gekocht bij Apple rechtstreeks.

Groet Monica


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:26.