iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Batterij geeft geen stroom meer aan de Iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/157513-batterij-geeft-geen-stroom-meer-de-iphone.html)

stoopenf 07-09-14 19:57

Batterij geeft geen stroom meer aan de Iphone
 
De iphone 4 van mijn dochter is er mee opgehouden, alleen als deze via de USB geladen wordt, verschijnt het apple teken en daarna het Itunes connectie plaatje. Wanneer ik de stekker er uit trek wordt het scherm weer zwart.

Wanneer ik via Itunes de software er op probeer te zetten krijg ik na het laden van de software "Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (21)".

Ik heb dit geprobeert op verschillende computers ook op een hele nieuwe, met een verse Itunes installatie, maar niets hielp.

Vervolgens heb ik de batterij vervangen met een 100% opgeladen batterij, maar dit helpt niets, hij blijft zich hetzelfde gedragen als met de oude (lege) batterij. Deze heb ik inmiddels weer opgeladen in een andere telefoon.

Het lijkt er dus op dat de telefoon de batterij niet meer kan opladen, en ook geen stroom van de batterij krijgt.

Weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn, en hoe ik dit kan verhelpen.

harmjan 07-09-14 20:26

Even googelen is een hardware probleem

stoopenf 08-09-14 18:59

Ja, had gezien dat het dat ook kon zijn, evenals een batterij probleem, of nog wat andere problemen. Maar wanneer het een hardware probleem is zou ik graag willen weten, bij welk onderdeel het probleem het grootst is, zodat ik kan proberen het te vervangen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:37.