iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Dubbele notificatie WhatsApp (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/157702-dubbele-notificatie-whatsapp.html)

Koockaburra 14-09-14 11:51

Dubbele notificatie WhatsApp
 
Hoi,

Dit probleem dat ik heb, zag ik hier al eerder staan. Ik heb de reacties gelezen, maar snap er weinig van, dus vandaar nogmaals dezelfde vraag.

Wanneer ik een whatsappbericht krijg op mijn 4S, krijg ik vaak 2 notificaties, waardoor het lijkt of ik 2 berichtjes heb ontvangen, maar het blijkt er maar 1 te zijn. Ik heb gekeken bij instellingen en een en ander vergeleken met iemand met hetzelfde toestel die het probleem niet heeft en zo op het eerste gezicht zijn onze instellingen op dezelfde manier ingesteld.

Iemand een idee hoe en via welk menu ik dit kan fixen?

Alvast bedankt.

dvischjager 14-09-14 11:58

Gebruik je toevallig het geluid 'Harp' voor je notificaties? Dat geluid is veranderd in de nieuwe Whatsapp update waardoor het inderdaad lijkt alsof je twee berichten krijgt. Als dit jouw geluid is, zul je hem helaas moeten veranderen als je dit probleem (?) niet meer wilt.

Koockaburra 14-09-14 12:13

Hoi, bedankt voor je reactie. Ik gebruik voor zowel individuele als groepsberichten de toon 'Xylofoon'.

dvischjager 14-09-14 12:57

In dat geval heb ik helaas geen oplossing voor je probleem. Wat je nog zou kunnen proberen is een harde reset. Ik weet niet of het gaat helpen, maar je kunt het altijd proberen.

Koockaburra 21-09-14 23:22

Hoi, ik heb inmiddels meerdere notificatietonen uitgeprobeerd en heb nu Aurora. Nu krijg ik wel maar gewoon 1 notificatie bij elke whatsapp. Vreemd, maar goed. Het werkt weer naar behoren.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:07.