iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Wat wordt er allemaal niet teruggezet bij reservekopie? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/158131-wordt-allemaal-niet-teruggezet-reservekopie.html)

ballegooier 21-09-14 16:41

Wat wordt er allemaal niet teruggezet bij reservekopie?
 
Dezer dagen nogal wat in de weer met reservekopie terugzetten met behulp van iTunes. (zelf andere iPhone gekocht en dus wat wisselingen met de andere toestellen in ons huishouden :-))

Nu valt het mij op dat sommige zaken telkens niet overgezet zijn. Bijvoorbeeld het Wi-Fi netwerk thuis (maar mogelijk dus ook anderen waarvan het wachtwoord al eens ingevoerd was) verder de content in iBooks (die o.a. gebruikt wordt voor pdf bestanden; die zijn dus telkens weer verdwenen)

Ook de toegangscode is gereset na terugzetten van een reservekopie, maar dat is natuurlijk helemaal niet erg (stel, dat je die bent vergeten kun je toch een reservekopie terugzetten en een nieuwe code instellen)

Mijn vraag is: klopt dit? Of zijn er bepaalde instellingen die ik zou moeten nakijken...

Guest-20180925190238 21-09-14 16:45

Gesynchroniseerde data wordt niet teruggezet (iCloud, Gmail, Hotmail, enz...).

Als je wilt dat alle paswoorden worden teruggezet moet je een versleutelde iTunes backup maken. Dan worden ook alle paswoorden op een toestel met een ander UDID teruggezet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:38.