iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Mailproblemen - dubbele mail & synchronisatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/158356-mailproblemen-dubbele-mail-and-synchronisatie.html)

Deesazter 24-09-14 19:05

Mailproblemen - dubbele mail & synchronisatie
 
Hi allemaal,

Na flink wat zoeken op het internet kom ik veel onderwerpen tegen over dubbele mail, maar het heeft helaas nog niet mijn probleem opgelost.

Mijn mail komt dubbel binnen op een IMAP account, zowel op m'n MacBook als op m'n iPhone. Als ik op één van de apparaten de mailtjes verwijder, wordt het niet op het andere apparaat verwijderd. Erg hinderlijk, want ik moet zo twee tot vier keer mijn al gelezen mail verwijderen.

Ik heb tevergeefs alle e-mail accounts al eens verwijderd. Ik heb gekeken of de instellingen correct ingevoerd zijn (d.w.z. dat ik gegevens van m'n server/hosting heb ingevoerd), maar dat staat goed zoals het is.

Ik had mijn IMAP account gekoppeld aan Gmail, zodat daar alle berichten op komen. Deze koppeling heb ik ook al verwijderd.

Iemand vertelde me dat het een bug is van IOS8, maar ik lees er nog niet heel veel over. Heeft iemand dé tip die me zou kunnen helpen? Ik hoor het graag!

Groet,
Danny

Guest-20180925190238 24-09-14 19:11

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Deesazter (Bericht 974588)
Iemand vertelde me dat het een bug is van IOS8, maar ik lees er nog niet heel veel over. Heeft iemand dé tip die me zou kunnen helpen? Ik hoor het graag!

Ik kan je niet helpen met Gmail omdat ik die dienst zelf niet gebruik. Ik kan je wel verzekeren dat het geen bug is in iOS 8. iCloud IMAP mail werkt zoals het hoort, zowel op iOS 8, OS X Mavericks en Yosemite.

Succes gewenst met het vinden van een oplossing. :)

Deesazter 24-09-14 19:34

Leek me inderdaad ook geen bug van iOS 8. Maar het probleem lijkt los te staan van Gmail.

In ieder geval bedankt voor het uitsluiten dat het een bug zou kunnen zijn, haha.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:54.