iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iMessage werkt niet meer naar behoren na installatie iOS8 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/158398-imessage-werkt-niet-meer-naar-behoren-na-installatie-ios8.html)

Maith 25-09-14 13:30

iMessage werkt niet meer naar behoren na installatie iOS8
 
Hey,

Sinds ik mijn iphone 5s naar ios 8 heb upgedate wil mijn imessage niet meer fatsoendelijk.
De helft van de tijd kan ik geen Imessages sturen naar bepaalde personen , ook al heb ik internet verbinding. Meestal is dit als ik op mobiel netwerk zit maar soms zelfs ook als ik op Wi-Fi zit.
Hij zend ook meestal uit zich zelf imessages vanaf mijn icloud adres ipv mijn nummer waardoor de ontvanger niet het bericht ontvangen in een threat met mijn naam maar in een nieuwe met mijn icloud adres... wat nogal onhandig is.
Ook ontvang ik zelf van bepaalde personen imessages van hun email adres ipv hun nummer, en Moet soms zelfs naar het e-mail adres sturen omdat de imessage niet buiten geraakt als ik het naar die persoon zijn nummer stuur.(deze personen gebruiken ook een iphone en hebben geen andere apple aparaten, voor de update naar ios 8 had ik dit probleem nooit)

Ik heb al reeds geprobeert mijn Imessage af te zetten, icloud account na te kijken dat die goed ingelogged is. Imessage terug aan gezet.
Mijn e-mail adres afgezet in Imessage en heb zelfs al eens al mijn instellingen gereset. Het probleem blijft aanhouden

Maith 29-09-14 08:49

Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen ?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:13.