iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Apple ID definitief verwijderen via Itunes voor windows (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/158645-apple-id-definitief-verwijderen-via-itunes-voor-windows.html)

Beaulefermier 29-09-14 19:11

Apple ID definitief verwijderen via Itunes voor windows
 
Ik heb een paar jaar Iphones gebruikt maar ben overgestapt op een andere OS. Mijn vrouw heeft een Iphone 4 8GB maar update dat apparaat nooit. Nu vraagt ze aan mij of ik dat wil doen. Itunes had ik al verwijderd sinds ca. een half jaar. Opnieuw Geïnstalleerd dus. Echter, als ik nu de Iphone van mijn vrouw aan mijn windows computer hangt dan "herkent" Itunes die telefoon als mijn oude toestel wat ik niet meer heb. Wil dus gaan syncen met de gegevens van mijn oude toestel en dat wil ik niet en mijn vrouw ook niet. Ik dacht dat ik dan mijn Itunes account wel kon verwijderen maar ik kan ondanks tutorials niet ontdekken waar ik dat kan verwijderen ik kan alleen maar "aanpassen". De bedoeling is dus: mijn oude account geheel verwijderen, Itunes resetten en het account van mijn vrouw dr Ipad gebruiken. Ik hoop dat er iemand is die me kan helpen.

Guest-20180925190238 29-09-14 19:16

Verwijder alles wat van Apple is, incl. de registry entries, met Revo Uninstaller. Installeer dan iTunes 11.4 opnieuw en log in met het Apple ID van jouw vrouw.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:11.