iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   foto's niet meer te verwijderen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/158985-foto-s-niet-meer-verwijderen.html)

jorisvo 06-10-14 21:55

foto's niet meer te verwijderen
 
Hallo,

eindelijk heeft de iPhone een (naar mijn mening) goed formaat scherm dus ik ben voor het eerst overgestapt van android naar ios.

Nu heb ik echter 1 probleem. Ik wil mijn foto's overzetten van mijn oude naar mijn nieuwe telefoon. Na wat googlen en lezen kwam ik tot de conclusie dat dit handig zou moeten gaan met iPhoto (op mn macbook).

Dat ging ook makkelijk, maar ik wilde vervolgens de foto's niet bewaren in iPhoto dus heb ik ze daar uit verwijderd. Nu werd me daarbij gevraagd of ik de foto's ook van de telefoon wilde verwijderen en ik heb daarop "nee" geantwoord zodat de foto's op mijn telefoon blijven staan.

Echter, ik krijg de foto's op mijn telefoon nu met geen enkele mogelijkheid verwijderd. Niet op het toestel zelf, niet als ik hem aan de macbook hang.. Kan iemand me vertellen hoe ik dit kan doen?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 6 oktober 2014 om 21:26 ----------

het is gelukt! opnieuw koppelen van de map op mn mac in iTunes (gelukkig had ik hem nog), vervolgens synchroniseren, vervolgens ontkoppelen, weer koppelen, de map uitvinken en nu op JA klikken bij foto's ook van iPhone verwijderen, en gelukt! Had er 2x voor nodig om het op deze manier voor elkaar te krijgen...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:01.