iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 5S heeft diverse Wi-Fi problemen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/159084-iphone-5s-heeft-diverse-wifi-problemen.html)

Leroy3 09-10-14 08:14

iPhone 5S heeft diverse Wi-Fi problemen
 
Goedemorgen,

Ik heb de laatste dagen wat rond gezocht naar een oplossing voor mijn iPhone 5S (iOS7.1.2). Ik ervaar nu sinds een week of 2 veel problemen met Wi-Fi verbindingen:

- Soms is het Wi-Fi symbool bovenin het scherm niet zichtbaar terwijl er wel gewoon verbinding is. De Wi-Fi werkt dan gewoon, alleen ontbreekt het symbool en kan ik de sterkte dus niet zien). Ook vanuit het bedieningspaneel is niet te zien dat de Wi-Fi aanstaat. In plaats van dat het Wi-Fi symbool wit is, blijft dit grijs. Het instellingen scherm geeft het wel goed weer.
- Dat is eigenlijk niet het ergste probleem, veel vervelender is het constant wegvallen van de verbinding. Dit gebeurt bij diverse netwerken, terwijl het bereik zeker niet wegvalt (mijn iPad heeft dan bijv. wel nog steeds verbinding). Als ik bijvoorbeeld app open, valt de verbinding ineens weg. Als ik dan weer terug ga naar instellingen en opnieuw het netwerk selecteer, doet hij het hierna wel weer even. Zo gaat dit steeds maar door.
- Daarnaast hangt de telefoon door deze problemen vaak vast en tot drie keer toe is hij al helemaal uitgevallen. Soms ook nadat ik een tijdje niet actief ben geweest en de home button indruk en er gewoon niks gebeurt. Enige manier is dan de reset door beide knoppen tegelijk in te drukken..

Ik heb al geprobeerd om meerdere keren de instellingen te herstellen, zowel netwerk als alle instellingen. Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn?

Leroy3 15-10-14 00:06

Niemand een idee? Ik heb inmiddels iOS8 geïnstalleerd, maar de problemen blijven aanhouden..

Techfreak 15-10-14 07:49

Een probleem met de Wi-Fi chip?

Al contact opgenomen met de winkel/Apple?

ipeertje 15-10-14 08:11

Herstel je iPhone met itunes, stel hem daarna in als nieuwe iPhone en zet geen reservekopie terug.

misterta 15-10-14 08:31

dit heb ik ook gehad met de iPhone 5 na een update. het herstellen via itunes was toen de uitkomst

DaveD30 16-10-14 06:14

Heb hetzelfde probleem! Zal dat herstellen en configureren als nieuwe iPhone ook is proberen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:16.