iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 6 puntje op home button (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/159107-iphone-6-puntje-op-home-button.html)

Robin98 09-10-14 17:08

iPhone 6 puntje op home button
 
Hey,

Eindelijk heb ik dan mijn iPhone 6 ontvangen na lang wachten. Geweldig toestel, super mooi, super snel en alles wat je verwacht en gewend bent van een iPhone, gewoon een geweldig toestel. Ik ben echter wel iemand die op elk puntje en krasje let etc...het zal aan mij liggen maar ik kan me er heel erg aan irriteren.

Nu ben ik erachter gekomen dat er een puntje op mijn home button zit aan de binnenkant van de rand...al met een tandenstokertje geprobeerd hem er rustig uit de wrijven...lukt niet. Doekje lukte natuurlijk ook niet, vandaar dat ik er een tandenstoker bij heb gehaald. Nu heb ik de winkel gebeld waar ik hem vandaan heb gehaald (Typhone) en ze willen mijn toestel terug en opsturen naar Apple, ten eerste heb ik daar niet echt zin in want ik zie liever een nieuwe, ten tweede ben ik bang dat ze het puntje niet eens zullen zien.

Als ik bij een Apple Store langs ga, kan ik dan op mijn eigen kosten de home button laten vervangen? Zodat de garantie behouden blijft? Als ik het door een of ander universeel winkeltje laat doen vervalt m'n garantie natuurlijk, dat heb ik er ook niet voor over. Ik weet niet of het normaal is dat een gloednieuwe iPhone een puntje ergens heeft (bij mij op de home button dus) maar ik vind het wel een beetje vervelend. Vooral in het zonlicht is het goed zichtbaar als je hem van dichtbij bekijkt.

Hopelijk kunnen jullie me helpen!

Mvg,
Robin

daveensannie 09-10-14 17:20

Waarom niet gewoon een Applestore bellen ? die kunnen je gelijk t antwoordt geven


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:15.