iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   numerieke toetsen iphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/159614-numerieke-toetsen-iphone.html)

liang 22-10-14 16:45

numerieke toetsen iphone
 
Ik weet niet hoe ik die numerieke toetsen moet activeren. In de handleiding wordt daar niet over gesproken. Ik heb van alles geprobeerd, en ook op het forum gezocht naar aanwijzingen. Maar zonder resultaat.
Overigens kan ik de volgende opties uit de handleiding ook niet uitvoeren:
"
[SIZE=2] Een nummer in het toetsgedeelte plakken: [/SIZE][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2]Houd uw vinger boven de toetsen op het scherm en tik op 'Plak'.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] •[/SIZE][SIZE=1]•[/SIZE][SIZE=2]Een zachte pauze (2 seconden) invoeren: [/SIZE][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2]Houd uw vinger op de toets "*" totdat een komma wordt weergegeven.
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][SIZE=2] •[/SIZE][SIZE=1]•[/SIZE][SIZE=2]Een harde pauze invoeren (zodat het kiezen van een nummer wordt onderbroken totdat u op de toets 'Bel' tikt): [/SIZE][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2]Houd uw vinger op de toets "#" totdat een puntkomma wordt weergegeven.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2]"[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2]Weet iemand hoe ik die numerieke toetsen kan gebruiken?[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
[FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2][FONT=Myriad Set,Myriad Set][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:12.