iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone met nieuwe laptop synchroniseren (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/159785-iphone-nieuwe-laptop-synchroniseren.html)

robbertvdh 26-10-14 22:42

iPhone met nieuwe laptop synchroniseren
 
Mijn moeder heeft recentelijk een nieuwe laptop aan moeten schaffen omdat haar oude volledig gecrasht was. Ze heeft dus haar oude iTunes bibliotheek niet kunnen kopiëren. Nu wil ze haar iPhone met haar nieuwe laptop synchroniseren, maar dat kan niet, omdat je natuurlijk maar met een bibliotheek tegelijk kunt synchroniseren. Ze wil haar iPhone niet terugzetten naar de fabrieksinstellingen. iTunes is gemachtigd voor haar account.

Ik heb van alles geprobeerd, diverse fora afgestruind, maar kon nergens een oplossing vinden. Iemand enig idee hoe dit op te lossen is?

Rasz 27-10-14 14:31

Wat is nu precies je vraag? Wil je de bestanden van de iPhone op de laptop zetten? Nieuwe bestanden op je iPhone zetten en de oude laten staan, of wil je bestanden van je nieuwe laptop op je iphone zetten, waarbij het niet uit maakt wat er met de oude bestanden/muziek gebeurd?

dvischjager 27-10-14 15:09

Er is volgens mij geen manier om alles vlekkeloos over te zetten naar de nieuwe laptop, omdat je de iPhone inderdaad maar met één computer mag synchroniseren.

Als er echt niets meer aan die oude laptop te doen is, is het alleen mogelijk om gewoon er vrede mee te hebben dat je maar met één computer tegelijk mag synchroniseren.

Volgens mij zijn de enige bestanden die van de iPhone gewist worden de muzieknummers. Dingen als agenda's en notities blijven op de iPhone. Je kunt ook een iCloud back-up maken en gewoon kijken hoe het uitpakt. Als je terug wilt, kan dat met die iCloud back-up.

robbertvdh 27-10-14 19:16

Rasz: Ik wil graag bestanden zoals muziek op de iPhone zetten. Er staat nog geen muziek op, dus dat is geen probleem.

Daniel: Ik denk inderdaad dat dat de enige oplossing is. Ik ga het proberen, bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:26.