help!! niet het 3g logo maar regelmatig gprs logo

help!! niet het 3g logo maar regelmatig gprs logo discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb de 3g, allemaal leuk en prima, maar meer en meer valt mij op dat regelmatig ik zit te internetten met een gprs logo ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 12 July 2008, 18:56
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard help!! niet het 3g logo maar regelmatig gprs logo

ik heb de 3g, allemaal leuk en prima, maar meer en meer valt mij op dat regelmatig ik zit te internetten met een gprs logo (vet traag)

hoe komt dat? en kost dit extra bij de bekende tmobile abbonementen? of maakt het niet uit of je 3g of gprs gebruikt, gaat dat bij van de onbeperkt internet af?

ook was ik vandaag in rotterdam waar ik op het tmobile netwerk kon (hotspots)

hier had ik echter inlognaam plus wachtwoord voor nodig, waar is dit te regelen want als het goed is zat dat bij het contract?

ik had het maar niet bij de t-mobileicon shop gevraag die waren nog erg druk met de nee verkoop

groetjes BZB
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 July 2008, 19:01
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je weet dat je niet overal 3G ondersteuning hebt?

->Topic verplaatst naar problemen (niet-modding)
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 12 July 2008, 19:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 57
Standaard geen 3G maar slechts GPRS op 3G Iphone

Hallo,

Ook ik heb een iPhone 3G weten te bemachtigen en heb deze vandaag geactiveerd.

Vandaag een beetje mee geexperimenteerd maar krijg met geen mogelijkheid geen 3G (icoon). Binnen of buiten alleen een icoontje van GPRS en zelfs een moment geen enkel icoon??
Woon toch echt in de Randstad (lopik) dus ben een beetje verbaasd hierover? Kan het zijn dat mijn sim (nog een hele oude) verangen moet worden?
Indien niet, waar kan ik dan een goede kaart vinden van de 3g dekking van t-mobileicon?
  #4  
Oud 12 July 2008, 19:59
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

-> Draadjes samengevoegd
  #5  
Oud 12 July 2008, 20:02
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

prima maar kost gprs nu extra met een iPhone abo? en hoe kom je op de hutspots?

Laatst gewijzigd door bzb; 12 July 2008 om 20:06.
  #6  
Oud 12 July 2008, 21:06
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 117
Standaard

Iedereen die klaagt over zijn 3G verbinding; heb je volledig ontvangst? (check dekkingskaart op tmobile.nl) Des te minder je ontvangst; des te lager je snelheid.

Is je abo bij t-mobileicon uberhaupt wel geactiveerd? Ik bedoel je iPhone abo (i-150, i-300 of i-500). Het kan zijn door de storingen in TAS dat je abo nog niet is doorgevoerd. Check T-Mobile.nl: en log in. Kijk op wat voor abo je staat.
  #7  
Oud 12 July 2008, 22:46
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bzb Bekijk bericht
...
ook was ik vandaag in rotterdam waar ik op het tmobileicon netwerk kon (hotspots)

hier had ik echter inlognaam plus wachtwoord voor nodig, waar is dit te regelen want als het goed is zat dat bij het contract?
...
Kijk hier eens.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #8  
Oud 12 July 2008, 23:12
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Ik heb hem ook vandaag geactiveerd maar krijg ook onder geen beding 3g .
als ik het morgen nog niet heb ga ik maar eens bellen met t-mobileicon of alles wel goed gaat.

maar ik denk dat ik nog niet volledig ben doorgevoerd want als ik me wil aanmelden bij t-mobile zou ik een sms moeten krijgen maar die krijg ik ook nog niet.
  #9  
Oud 13 July 2008, 00:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Let op dat alle internetkosten die je maakt voordat het abonnement actief is, je gewoon moet betalen! En dat is verschrikkelijk duur! Bel t-mobileicon dus effe voor je gaat internetten!
  #10  
Oud 13 July 2008, 00:34
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ezekiel Bekijk bericht
Ik heb hem ook vandaag geactiveerd maar krijg ook onder geen beding 3g .
als ik het morgen nog niet heb ga ik maar eens bellen met t-mobileicon of alles wel goed gaat.

maar ik denk dat ik nog niet volledig ben doorgevoerd want als ik me wil aanmelden bij t-mobile zou ik een sms moeten krijgen maar die krijg ik ook nog niet.
Als je wel gprs en geen 3g hebt ligt dat waarschijnlijk meer aan het bereik dan aan je abo
__________________
Marc.
  #11  
Oud 13 July 2008, 10:09
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

ik heb wel eens 3G gehad op mijn toestel maar niet altijd, ga er dus vanuit dat mijn abo actief is (ook al bel ik wel eventjes)

edit: zelfs de telefonische helpdesk van tmobileicon ligt eruit

Laatst gewijzigd door bzb; 13 July 2008 om 10:15.
  #12  
Oud 13 July 2008, 10:32
zwaan's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Raalte
Berichten: 342
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bzb Bekijk bericht
ik heb wel eens 3G gehad op mijn toestel maar niet altijd, ga er dus vanuit dat mijn abo actief is (ook al bel ik wel eventjes)

edit: zelfs de telefonische helpdesk van tmobileicon ligt eruit
Als ik eerlijk moet zijn versterkt dit mijn vermoeden juist dat het aan de coverage ligt hoor. Waar woon je?
  #13  
Oud 13 July 2008, 10:46
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bzb Bekijk bericht
...

edit: zelfs de telefonische helpdesk van tmobile ligt eruit
Ligt ie eruit of is ie gewoon gesloten op zondag (net als de meeste andere)? Zo te zien het laatste.
  #14  
Oud 13 July 2008, 12:06
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

Ik woon zelf in baarn ik heb binnen en buiten nog geen 3g gehad (1 keer voor 2 sec een 3 g icoon gehad) ga vandaag eens een stukkie rijden met de auto en kijken of ik het aan de gang krijg.
  #15  
Oud 13 July 2008, 12:07
bzb bzb is offline
Banned
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Locatie: gendt
Berichten: 249
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door zwaan Bekijk bericht
Als ik eerlijk moet zijn versterkt dit mijn vermoeden juist dat het aan de coverage ligt hoor. Waar woon je?
ik woon in gendt, maar juist daar heb ik geen 3g nodig omdat hij netjes thuis op mijn Wi-Fi zit, was meer en hellevoetssluis bijvoorbeeld waar hij niks deed, rotterdam wel weer aardig

maar zal morgen eens om uitsluitsel vragen,
  #16  
Oud 13 July 2008, 16:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Kerkrade
Berichten: 39
Stuur een bericht via MSN naar RHochstenbach Stuur een bericht via Yahoo naar RHochstenbach Stuur een bericht via Skype™ naar RHochstenbach Send a message via twitter to RHochstenbach
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bzb Bekijk bericht
ik woon in gendt, maar juist daar heb ik geen 3g nodig omdat hij netjes thuis op mijn Wi-Fi zit, was meer en hellevoetssluis bijvoorbeeld waar hij niks deed, rotterdam wel weer aardig

maar zal morgen eens om uitsluitsel vragen,
Ik krijg ook geen 3G. Volgens de dekkingkaart zou er wel een volledig bereik moeten zijn. Ook de signaalsterkte valt continu weg (staat er Geen Service). Dit gebeurd in mijn woonplaats in Kerkrade, maar gebeurd ook als ik naar een grote stad, zoals Maastricht en Eindhoven ga.
  #17  
Oud 13 July 2008, 16:35
i(Phone)'s schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Berichten: 102
Stuur een bericht via MSN naar i(Phone)
Standaard

Ik heb af en toe 3G, als je 3G hebt, hoef je dan geen Wi-Fi? Ik snap er niet zoveel van, kun je niet gratis internetten als je van huis bent?
  #18  
Oud 13 July 2008, 16:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

3G is UMTS, via de telecomprovider. Wi-Fi is draadloos netwerk. Dit laatste heb je mogelijk thuis, daar heb je dus geen 3G nodig. Het is dus niet hetzelfde, maar als je Wi-Fi kunt gebruiken, is 3G over het algemeen niet npdig (is langzamer) De iPhone 3G selecteert automatisch Wi-Fi als je je op een netwerk kan aanmelden
  #19  
Oud 14 July 2008, 11:02
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door i(Phone) Bekijk bericht
Ik heb af en toe 3G, als je 3G hebt, hoef je dan geen Wi-Fi? Ik snap er niet zoveel van, kun je niet gratis internetten als je van huis bent?
Misschien even opzoeken wat 3G is en wat Wi-Fi is. En over je vraag kan je gewoon even kijken in de abonnementsvoorwaarden van t-mobileicon.
  #20  
Oud 14 July 2008, 11:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Deventer
Berichten: 7
Standaard

Maar je moet toch Wi-Fi (via instellingen) uitschakelen om gebruik te kunnen maken van GPRS/3G? Of hoeft dat niet? Ik heb sowiezo nu na 3 dagen gebruik nog geen één keer een niet-Wi-Fi verbinding gehad. Thuis en op het werk gaat het via Wi-Fi prima, maar verder heb ik nog nauwelijks (op een enkele keer thuis na) via GPRS kunnen internetten / mail checken. Mmmm......
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apple Logo + Spinning Wheel, wel iTunes verbinding, maar start niet op arts.timothy iTunes 4 5 January 2011 00:26
iTunes logo en USB aansluiting logo op iPhone scherm en telefoon werkt niet meer maasland Archief 1 21 July 2008 18:25
regelmatig uitval en apple logo FT Veenema iPhone algemeen 15 13 July 2008 19:21
EDGE logo (E) veranderen in GPRS logo (G) RobertN iPhone algemeen 6 11 October 2007 16:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:14.