iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone massa sms versturen zonder group! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/160211-iphone-massa-sms-versturen-zonder-group.html)

JoostIOS 12-11-14 10:34

iPhone massa sms versturen zonder group!
 
Beste allemaal,

Mijn eerste topic op dit forum, ik ben benieuwd!

Sinds kort heb ik een nieuw 06-nummer en wil graag al mijn contacten hierover informeren in een soort van massa-SMS/iMessage zonder dat er een groep gecreŽerd wordt. Ik wil namelijk niet dat er een gigantisch gesprek ontstaat (geen notificatiespam) en dat mensen elkaars nummer kunnen zien.

Een optie die al niet werkt: WhatsApp Broadcast. (Als contacten mijn nummer niet hebben krijgen ze mijn bericht niet binnen, dit heb ik al getest) Ik heb zeker een aantal contacten die mijn nummer niet hebben maar die ik wel graag zou willen benaderen.

In oudere versies van iOS was het mogelijk om groupmessaging uit te schakelen in de instellingen waardoor de sms'jes wel individueel verstuurd werden, deze optie bestaat helaas niet meer in iOS8.X.

Er zijn een aantal Applicaties beschikbaar in de AppStore, echter creŽren deze een groep, en dat is juist wat ik niet wil. Wellicht heb ik het e.e.a. over het hoofd gezien.

Heeft iemand TIPS voor mij?

Vriendelijke groet,
Joost


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:00.