iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 3GS synchronisatie met outlook agenda, fout: iphone losgekoppeld (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/160707-iphone-3gs-synchronisatie-outlook-agenda-fout-iphone-losgekoppeld.html)

Guido32 01-12-14 15:18

iPhone 3GS synchronisatie met outlook agenda, fout: iphone losgekoppeld
 
laat me starten met de info dat ik nieuw ben op dit forum. Ik heb gezocht maar vind niet direct een oplossing voor mijn probleem.
Hier is het:
iphone 3GS, outlook 2007 windows, sync via USB kabel.
Synchroniseren van contacten (outlook), agenda(outlook), muziek, foto's, apps. Heeft altijd goed gewerkt maar recentelijk foutmelding: itunes kan de agenda niet synchroniseren met de iphone omdat de iphone losgekoppeld is.
Het rare is dat synchroniseren met uotlook contacten, fotos en muziek en app allemaal correct verloopt. Ik synchroniseer ook met een iPad en daar loopt alles(dus ook de agenda) perfect.
Ik heb iTunes vervangen en de iPhone terug naar fabrieksinstellingen gezet en terug aangepast maar de foutmelding blijft.
Sorry voor de lange intro maar heeft iemand een soortgelijke ervaring gehad of weet er iemand wat ik nog kan proberen om het probleem op te lossen?
Alvast bedankt om hier wat aandacht aan te besteden.:-)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:16.