iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geplakte tekst is mij onbekend (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/161764-geplakte-tekst-onbekend.html)

Miek03 14-01-15 14:57

Geplakte tekst is mij onbekend
 
Hi,

Ik wilde vandaag een afbeelding sturen via whatsapp en dacht dat ik deze al gekopieerd had. toen ik 'plakken' toetste kwam er een voor mij totaal vreemde tekst tevoorschijn. Ik heb die tekst nooit getypt, laat staan gekopieerd dus de vraag is nu: hoe kan het op mijn klembord staan en kan ik op een bepaalde manier inzicht krijgen in mijn klembord? Ben erg benieuwd. Het was een amoureuze tekst, dat ik zin zou hebben in mijn ontmoeting met een zekere Roy. Kan er iemand gebruik maken van mijn account? Kan een bepaalde app dit doen?
Het is zo vreemd ook om zo'n tekst te kopiëren, lijkt me, want dat stuur je dan toch naar 1 persoon?
Geen halszaak (tenzij het betekent dat ik echt gehacked ben) maar stel dat ik nog een keertje zo'n tekst uit het niks plak (ik had al bijna op send gedrukt) dan heb ik toch iets uit te leggen aan mijn vriend. Die uitleg heb ik in zijn geheel niet. Wellicht dat iemand hier weet wat de oorzaak kan zijn en weet hoe ik ook kan zien welke berichten er mogelijk nog meer op mijn klembord hebben gestaan.

alvast hartelijk dank!

Annemieke

wollie1979 15-01-15 14:26

Geen idee hoe dit jou is overkomen, maar ik kan je wel helpen met iets meer inzicht in je klembord.

De app Clips downloaden. De widget hiervan instellen en je hebt snel inzicht in je klembord.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:30.