iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   onjuiste leeftijd in apple-id (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/161817-onjuiste-leeftijd-apple-id.html)

Dek 16-01-15 18:20

onjuiste leeftijd in apple-id
 
Ik heb mijn oude Iphone doorgegeven aan mijn zoon. Ik heb voor hem een eigen Apple-id aangemaakt. Ik denk dat ik daarbij iets gemist heb, want toen ik hem toevoegde aan mijn family sharing groep stond onder zijn naam dat hij volwassen is. Dat is niet handig want nu kan ik niet instellen dat Appstore aankopen met mijn toestemming mogen plaatsvinden.
Ik ben in zijn apple-id ingelogd maar kan nergens vinden hoe ik zijn leeftijd kan instellen.

Weet iemand dat?

PeterNL070 16-01-15 19:32

https://appleid.apple.com log daar in en ga vervolgens naar Wachtwoord en beveiliging. Antwoord daar de beveiligings vragen en je kan de geboortedatum aan passen.

Dek 16-01-15 20:03

Dit lijkt er meer op!, Als ik de beveiligingsvragen beantwoord komen er inderdaad meer velden die je kunt aanpassen. Ook het geboortedatum. Alleen als ik die aanpas krijg ik de melding: U kunt op dit moment uw geboortedatum niet wijzigen.

Kwestie van het op een ander moment proberen?

PeterNL070 16-01-15 20:05

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Dek (Bericht 989896)
Dit lijkt er meer op!, Als ik de beveiligingsvragen beantwoord komen er inderdaad meer velden die je kunt aanpassen. Ook het geboortedatum. Alleen als ik die aanpas krijg ik de melding: U kunt op dit moment uw geboortedatum niet wijzigen.

Kwestie van het op een ander moment proberen?

Ja ik denk dat je misschien een x aantal uur moet wachten alvorens het gewijzigd kan worden?

Dek 16-01-15 20:20

OK, ik ga het gewoon af en toe eens proberen. Bedankt voor de snelle reactie in ieder geval!

Rickapp 23-02-15 22:39

geboortedatum wijzigen
 
Hoi, is het al gelukt met het wijzigen van de geboortedatum. Ben er nu een avond mee bezig om uit te zoeken hoe die datum gewijzigd kan worden in je apple id. Kom wel uit bij de Geboortedatum maar wanneer ik deze wijzig (na invoer controlevragen) krijg ik steeds de melding "U kunt op dit moment uw geboortedatum niet wijzigen".
Ik moet dat doen zodat ik Gezinsdelen goed kan beheren.

Blazez 24-02-15 11:02

Is het niet zo dat je een (speciaal) kinderaccount (<13 jaar) alleen maar kan aanmaken als family manager? En dat je dus specifiek moet aangeven dat het een child account is?

Dek 04-03-15 11:29

"U kunt op dit moment uw geboortedatum niet wijzigen." Is een melding die je krijgt als het geboortejaar aangeeft dat de persoon jonger is dan 13 jaar inderdaad. Ik heb gewoon gejokt en m'n zoon een jaar ouder gemaakt. Dan lukt het wel. Ik wist niet van een kinderaccount af. Straks is hij toch vanzelf 13 en kan ik het weer aanpassen.

mackaaij 10-06-20 17:54

Ik heb in een poging Apple Pay te activeren voor een kind wel gezien dat Apple Support de mogelijkheid tot het wijzigen van de geboortedatum kan activeren. Kind moet dat verzoek van Apple accepteren en kan vervolgens de geboortedatum corrigeren. Dat moet je tenslotte als ouder bekrachtigen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:41.