iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 4s valt uit en laad niet volledig op (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/161887-iphone-4s-valt-laad-niet-volledig-op.html)

Jord1b 20-01-15 08:58

Iphone 4s valt uit en laad niet volledig op
 
Al een aantal topics gelezen maar ben er niet achter hoe mijn probleem op te lossen, wordt het misschien een nieuwe batterij of is er meer aan de hand:

Sinds een week valt me iphone op verschillende batterij percentages uit. De ene keer is dit 15% of 23% maar ook wel eens 36%. Als ik dan 10-15 minuten er niks mee doe kan ik de iphone 4s gewoon opstarten en draait die weer een tijdje. Soms is de batterij percentage het zelfde gebleven andere keren lager.
Dit viel me al op en wilde ik even in de gaten houden, maar vannacht nog een opvallend puntje:
Iphone aan de originele lader ( zoals altijd ) gaf aan bezig met opladen maar toen ik vanmorgen keer was me iphone maar 30% opgeladen.

Is het nog steeds een probleem van me batterij dat ik deze moet vervangen of zal ik naar de Apple store gaan? Heb me mobiel vorig jaar opgestuurd wegens een probleem, en heb toen een nieuwe gekregen dus de garantie is er volgens mij wel af inmiddels

faire4u 20-01-15 19:36

Ik denk dat je batterij aan vervanging toe is. Heb je je batterij al eens gekalibreerd? Je kan dit eerst proberen en als dat niet helpt dan een nieuw batterij plaatsen.

Jord1b 22-01-15 13:21

heb het kalibreren nog nooit gedaan, zal even een draadje opzoeken waar een handleiding staat hiervoor.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:44.