iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Geen foto's op iPhone en toch 692 Mb aan foto'sd in iTunes (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/161983-geen-foto-s-op-iphone-toch-692-mb-foto-sd-itunes.html)

kurveekyl 24-01-15 08:43

Geen foto's op iPhone en toch 692 Mb aan foto'sd in iTunes
 
1 Bijlage(n)
Om plaats te besparen op mijn iPhone laat ik geen foto's staan op mijn toestel, alles staat in iCloud (iCloud foto delen). Ook zijn er geen albums aangemaakt op mijn toestel! Maar wanneer ik mijn iPhone aansluit op mijn computer en start iTunes op, dan heb je onderaan een balk met verschillende kleuren en daartussen staat een stukje balk tussen die aangeeft dat er 352 foto's zijn gevonden die 692 Mb aan ruimte innemen?
Iemand een idee hoe dat komt?

Youri91 27-01-15 12:40

Hoi kurveekyl,

Ik wil je graag helpen met je probleem. Als ik het goed begrijp zegt iTunes dat er nog ruim 700 MB aan foto's op je iPhone zijn opgeslagen, terwijl je in de fotobibliotheek van je iPhone geen enkele foto ziet staan?

Waarschijnlijk zijn de bestanden die iTunes aangeeft tijdelijke fotobestanden van iCloud. Als je zeker weet dat je de foto's veilig op een andere plek hebt opgeslagen, dan kan je via het programma iBackupbot de gehele fotobibliotheek (inclusief tijdelijke bestanden) verwijderen zonder je iPhone te herstellen naar fabrieksinstellingen of andere instellingen aan te passen.

Laat maar weten of je verder nog hulp nodig hebt met het verwijderen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:19.