iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Water en zeep onder het scherm (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/16263-water-zeep-onder-scherm.html)

Drinkyoghurt 15-07-08 00:14

Water en zeep onder het scherm
 
Nou, om een lang verhaal kort te maken:

De vader van een van mijn broers vrienden zei dat hij goed screenprotectors kon plaatsen zonder belletjes achter te laten dmv zeep en water. Ik had er nog mijn twijfels over, want mijne had ik zonder zeep of water geplaatst, maar mijn broertje vertrouwde hem volledig(ondanks talloze adviezen ertegen)

Nu komt het deel wat je al kon raden, die vader heeft het dus echt verneukt en nu zit er water/zeep oplossing onder zijn scherm. De vader heeft aangeboden om het scherm te laten vervangen, maar ik denk dat naderhand de iphone helemaal kapot gaat door water corrosie(oxidatie e.d.).

Is dit probleem nog op te lossen zonder een nieuwe iPhone te kopen? het is een van de laatste iPhone 16GB uit de US(een week erna waren ze uit de schappen gehaald blijkbaar) en ik denk niet dat apple dit gaat oplossen

dus: is dit nog te fixen? of moet die vader een nieuwe iPhone kopen omdat deze toch straks door corrosie kapot gaat?

Alvast bedankt

Drinkyoghurt

Michael 15-07-08 00:18

Volgens mij alleen te verhelpen via nieuw scherm Zeep en water hebben waarschijnlijk geen effect op de rest van de iphone


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:16.