iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone loopt vast, valt uit en start weer op. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/163131-iphone-loopt-vast-valt-start-weer-op.html)

luukvdakker2000 14-03-15 16:02

Iphone loopt vast, valt uit en start weer op.
 
Hallo beste iculture's

Ik heb een Iphone 5 die ineens erg raar gedrag vertoont..
Uit het niets viel 'tie uit en start weer op. Dit gebeurde ineens heel veel maar nu wordt het nog erger; hij gaat uit en start af en toe niet meer op.
Wat ik ook doe (harde reset etc. etc.), het werkt niet.. Als ik mijn Iphoontje dan aan de lader leg, start hij op maar komt hij niet verder als het Apple opstartlogootje en valt weer uit.. Ineens doet de Iphone het weer en doet hij het weer een half-uurtje nadien hij weer strepen afgeeft en uitvalt.

Wat moet ik doen, wat is het probleem?! De accu is een maand geleden vervangen dus het lijkt me sterk dat die er iets mee te maken heeft. Ook, als hij weer opstart na een uitval blijft hij zoeken naar netwerk en provider en klopt de tijd helemaal niet meer (als hij een minuutje aanstaat wordt die automatisch goed gezet).

Guest-20180925190238 14-03-15 16:42

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door luukvdakker2000 (Bericht 994037)
De accu is een maand geleden vervangen dus het lijkt me sterk dat die er iets mee te maken heeft.

Niet alles is wat het lijkt. :rolleyes: Als het een accu van slechte kwaliteit is of een niet compatibele accu kan dat wel de reden van het probleem zijn.

Citaat:

Als ik mijn Iphoontje dan aan de lader leg, start hij op maar komt hij niet verder als het Apple opstartlogootje en valt weer uit.. Ineens doet de Iphone het weer en doet hij het weer een half-uurtje nadien hij weer strepen afgeeft en uitvalt.
Die symptomen kunnen wijzen op een diepe ontlading. Ook op een accu van slechte kwaliteit en zelfs op een defecte accu.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:53.