iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Foto's laden niet meer (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/163151-foto-s-laden-niet-meer.html)

Corrado4 16-03-15 01:07

Foto's laden niet meer
 
1 Bijlage(n)
Beste mensen,

Afgelopen zomer is het gebeurd dat ik na een update of het uploaden van mijn reservekopie of simpelweg mijn telefoon weer aanzette nadat hij leeg was geraakt het volgende gebeurd.

Wanneer ik nu in mijn fotobibliotheek kijk zie ik niets anders dan foto's die aan het 'laden' zijn. Ik krijg geen toegang hiertoe en door mijn Mac (iPhoto) worden ze niet herkend dus ik kan ze ook niet naar mijn computer uploaden. In de bijlage vinden jullie hiervan een foto.

Ik wil mijn foto's graag herstellen. Weet iemand hoe ik dit kan doen? Mijn dank zou groot zijn!

Groet,

apotheosis 21-03-15 01:41

Helaas geen idee van,sorry.

Wel een wijze raad; schaft u mss eens de app dropbox en carousel aan en alsook onedrive, allemaal gratis apps waarmee je toch veel fotokes en zelfs zelf gemaakte filmpjes kan inplaatsen, al gratis en voor niks.

Bij instellingen zet ik op automatisch updaten via Wi-Fi enz...Maar meestal check ik het zelf nog eens.

Wrm ik dat zeg is is omdat ik ook 1 keertje in al die jaren miserie heb gehad met iPhoto en fotostream, ik was ineens ok alles kwijt. Sindsdien geen risico's meer, al mijn belangrijke fotos zet ik in zeker 2-3 apps in + nog eens apart op een externe harde schijf :-).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:02.