iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Muziek op iPhone zetten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/163625-muziek-op-iphone-zetten.html)

PussInBoots 05-04-15 15:17

Muziek op iPhone zetten
 
Met Mp3Tag heb ik al mijn muziekbestanden van tags voorzien zoals ik dat voor ogen had. Ik heb overal de tag van Album gewist. Enkel van één artiest waar ik nogal wat albums van heb, heb ik de albums vermeld. Vervolgens heb ik met Syncios de muziekbestanden op de iPhone gezet.

Tot mijn verbazing blijk nu bij een heel aantal bestanden bij het vermeende lege veld Album een albumnaam te staan die mij ook nog eens niet bekend klinkt. Veelal verwijzend naar verzamelalbums. Het lijkt dus dat ze tijdens de transfer vanaf het internet geplukt en toegevoegd zijn.

Is dit een feature van IOS 8.2 (en is ie uit te zetten) of zijn genoemde mp3 bestanden toch niet volledig gewist (de albumvelden van de IDTag) in Mp3Tag?

Iemand ervaring mee?

niven10 05-04-15 17:08

Ik zou gewoon nog een keer proberen en dan je bestanden gewoon via iTunes overzetten op je telefoon

PussInBoots 06-04-15 23:42

Ik had het al meerdere malen geprobeerd en iTunes vind ik minder gebruiksvriendelijk. Heb nu in het veld "album" overal "collectie" gezet; alles is nu overschreven


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:48.