iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   Iphone 6 - Iphone kan niet geactiveerd worden, verbinding met server mislukt (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/163663-iphone-6-iphone-niet-geactiveerd-worden-verbinding-server-mislukt.html)

Arthemiss 07-04-15 13:38

Iphone 6 - Iphone kan niet geactiveerd worden, verbinding met server mislukt
 
Iphone 6 - iphone could not be activated because the server is temporarily unavailable, what to do ?

Om de twee dagen vertoont mijn iPhone dit bericht, ik kan dit bericht weg werken door met Wi-Fi te verbinden. Na enkele keren krijg ik die mogelijkheid niet meer en zit ik dus helemaal vast en moet ik hem herstellen met itunes.

Ik heb dit probleem al enkele weken. Ik heb mijn gsm binnengebracht bij Switch, daar zeiden ze dat het probleem aan de Sim-kaart lag.
Ik ben dus een nieuwe Sim-kaart gaan halen bij een Proximus verdeler, hierna had ik dus nog steeds het zelfde probleem...

Ik ben dus nog eens naar Switch gestapt, daar hebben ze mijn Gsm binnen genomen voor een testfase van 9 dagen. Hierna ben ik hem dus gaan halen en wisten ze me te zeggen dat er geen enkel probleem was met de iPhone en dat het nog steeds aan de Sim-kaart lag.. Ik kon dit nu toch wel heel moeilijk geloven nadat ik dus al een nieuwe Sim-kaart had.

Ik heb met dezelfde Sim-kaart een weekje een andere iPhone gebruikt, wel een andere versie(iPhone 5s), en daarmee had ik dus geen enkel probleem ..

Kan iemand mij helpen?

dvischjager 07-04-15 19:02

Je enige keuze is dan denk ik herstellen met iTunes. De data die op jouw iCloud staat krijg je weer terug.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:53.