iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   slechte internetverbinding iPhone 6 via Wi-Fi homeplug (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/164054-slechte-internetverbinding-iphone-6-via-wifi-homeplug.html)

Marcellus69 23-04-15 17:57

slechte internetverbinding iPhone 6 via Wi-Fi homeplug
 
Hallo,

Ik heb een wat maf probleem maar misschien is het eenvoudig op te lossen. Sinds anderhalve maand heb ik een iPhone 6. Thuis maak ik gebruik van een homeplug-systeem (via het stopcontact) van Sitecom. Al mijn devices (iPad, MacBook air, iPhone 5s van mijn werk en mijn eigen Windows laptop) werken hier perfect op. En snel!!

Mijn nieuwe iPhone 6 selecteert het netwerk wel, hij herkent 'm dus wel, maar er lijkt geen of nauwelijks signaal doorheen te komen.
Op andere netwerken (zoals die op mijn werk) werkt Wi-Fi via mijn iPhone 6 uitstekend.
Is hier een logische verklaring voor te vinden. Kwestie van instellingen? Het is echt super irritant. Net geüpdated naar 8.3 maar het probleem is gebleven. Bij 8.2 had ik het al. Na de update deed ie het zo'n 24 uur prima, daarna het oude liedje...

Mijn iPad en 5s draaien beiden op 8.2 en hebben geen probleem...

Ra ra....

Wie helpt??

faire4u 23-04-15 21:48

Ik heb op mijn i5S ook slecht Wi-Fi ontvangst zeker in vergelijk met mijn vorige Iphone modelen zoals de 3GS, 4 en 4S die meerdere Wi-Fi points zagen en ook sterkere signalen binnen kregen. Ikzelf had gedacht om dit te verbeteren door het plaatsen van een zg Wi-Fi versterker, weet alleen niet of het helpt of dat het weggegooid geld is.

EUR ? 26.99 - Antenne Wi-Fi signaal Verbeter Versterker Flex Kabel voor iPhone 5s, Gratis Verzending voor alle Gadgets!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:25.