iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   app notities ingeschakeld account niet zichtbaar (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/164113-app-notities-ingeschakeld-account-niet-zichtbaar.html)

pianokruk 26-04-15 14:54

app notities ingeschakeld account niet zichtbaar
 
In de app notities die standaard op de iphone zit krijg ik de account die ik heb ingeschakeld als standaard voor notities niet te zien. De account is een email-account. als ik icloud inschakel voor notities dan wordt deze wel weergegeven en kan ik kiezen uit: icloud en mijn pc.
Hoe kan ik mijn notities van het email-account daar ook zichtbaar krijgen? Wie kan mij helpen, alvast bedankt.

jemmie 26-04-15 16:50

Iis dit mailaccount een exchange account, en weet je ook welke versie exchange dit dan is? De functie om notities te synchroniseren wordt alleen door exchange 2010 en later ondersteund.

pianokruk 26-04-15 19:52

Nee, het is geen exchange account, het is mijn eigen email-account ....@inter.nl.net Tot februari werkte het gewoon en kon ik mijn iphone notities met outlook visa versa synchroniseren. Maar sinds dat ik de update van iTunes 12 heb gedaan werkt het allemaal niet meer.

jemmie 26-04-15 20:35

Ik gebruik zelf niet de sync met outlook, maar misschien heb je hier iets aan?

https://support.apple.com/nl-nl/HT4191

vooral laatste alinia

pianokruk 27-04-15 14:08

nee, ik heb dit artikel al tig keer gezien maar heb hier helemaal niets aan. Ik heb echt al van alles geprobeerd. Maar op het internet is de oplossing niet te vinden, dus hoop ik hier meer geluk te hebben. Is het toch vreemd dat eerst alles naar behoren werkte en het het opeens niet meer doet? Volgens mij ligt het aan de update van iTunes naar 12. Heb gezocht naar een download van iTunes 11 maar kon die niet vinden. Maar het kan ook zijn dat het probleem in de iphone zit. Het is echt een lastig vraagstuk.

iPhoneAlot 27-04-15 14:28

Wellicht ten overvloede, maar onder Instellingen, Mail, Agenda enz. staat Notities in het rijtje? Ik heb het even getest en bij mij werkt het. Ik heb 4 e-mailadressen, met maar 1 adres voor notities geactiveerd. Zodra ik die ook voor andere adressen activeer, verschijnen ze als keuze onder Notities. Bij jou niet?

pianokruk 28-04-15 13:12

Ik heb het volgens mij goed ingesteld, in mail in mijn emailaccount notities ingeschakeld. In notities mijn emailaccount als standaard ingeschakeld. En toch niet zichtbaar in de app notities.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:18.